Sarokkanapé Ventura | Vellea Home

Ventura

Sarokkanapé , világos barna , bal

415584 Ft
325 452 Ft*
*Vellea Home kártyával

A termék a vásárló kérésére nem módosítható.

Bal

Ingyenes szállítás: 10 nap

Méretek:

- L248 B177 H46-90 cm.

 - hálófelület: 128/186 cm.

- anyaga: textil 100% poliészter

- szín: világosbarna

- szerkezet: tömör fa, forgácslap, laminált fa

 - kárpit alap: cikk-cakk rugók, szilikon pihe, poliuretán hab, poliuretán hab 10 cm N25

- betét: poliuretán hab 8 cm N25

Előnyök:

 Ágy funkció

Tároló láda (1 db)

Ezt a modellt kiváló kényelem és funkcionalitás jellemzi. A cikk-cakk rugókból készült kárpittalp az egyes zónáknak megfelelő sűrűségű szilikon bolyhokkal kombinálva páratlan komfortérzetet ad az ülés során.

A készpénz-visszatérítési vásárlás feltételei és a termékgarancia a megfelelő kategóriákban találhatók. A kanapé erős és könnyen szállítható csomagolásban, könnyen követhető összeszerelési útmutatóval érkezik. Miután a kanapét a kiválasztott helyre helyezte, rögzítse a darabokat, hogy a sarkukat és a karfát a testhez rögzítse.

Kedves Ügyfeleink!

A kárpitozott bútorok kicsomagolásakor nem javasoljuk az ÉLES és HEGYES tárgyak használatát, a kárpit elvágási lehetősége miatt. A hasonló jellegű sérülések nem fogadhatók el.

Jegyzet!

A különböző típusú szövetek/dekorok tényleges színeitől való eltérések vagy hasonlóságok megengedettek a készülék képernyőjén látható színektől.

A tartós közvetlen napsugárzás megváltoztathatja a bútorok megjelenését és minőségét. Helyezze a bútorokat 50 cm-nél kevesebbre minden fűtőtesttől vagy erős hőforrástól.

A kanapék karfái NEM ülésre szolgálnak. Bármilyen dinamikus terhelés vagy rajtuk való ülés deformációhoz vezethet megjelenésükben és szerkezeti integritásukban.

Karbantartás: Az ökobőr és a damaszt karbantartásához használjon langyos vízben és semleges szappanban megnedvesített mikroszálas kendőt.

A termékek ilyen jellegű károsodására NEM vonatkozik a garancia.

Csomagok száma: 2

1. csomag: 175/100/100 cm, súlya 66 kg.

2. csomag: 190/100/100 cm, súlya 57 kg.

Gyakran együtt vásárolt:
Hasonló termékek
Utoljára látott

Kövessen bennünket