Vellea Home |

Vellea Home Kártyával történő áruvásárlás és a programban való részvétel feltételei

Az oldal minden vásárlója, aki megfelel az alábbi feltételeknek:


1/Minden 18. életévét betöltött cselekvőképes, az ország területén lakóhellyel rendelkező magánszemély.

2/A velleahome.hu oldalon regisztrált személy a "VELLEA HOME" kártya átvételére irányuló online kérelem kitöltésével, amelyen a következő adatok szerepelnek: vezeték- és utónév, életkor, lakóhely, telefon, email cím, valamint kifejezett hozzájárulását adja az általa megadott személyes adatok kezeléséhez a regisztrációs űrlapon erre vonatkozó külön négyzet megjelölésével /checkbox/.

3/ A regisztrációhoz profil létrehozása szükséges a fent felsorolt ​​személyes adatok helyes kitöltésével. Az ügyfél az erre kijelölt jelölőnégyzet bejelölésével hozzájáruljon ahhoz, hogy a regisztráció során megadott e-mail címére tájékoztatást kapjon az akciókról. A regisztráció a „Regisztráció” virtuális gomb megnyomásával fejeződik be. A virtuális VELLEA HOME kártya létrehozása után az ügyfelek láthatják azt a profiljukon. A 2. pont alatti adatokból generálódik a tulajdonos neve. fejezetében foglaltakat, amelyeket az ügyfél a regisztráció során adott meg, egyedi sorszámmal együtt.

4/A „törzsvásárló” programból már meglévő korábbi regisztrációval rendelkező felhasználóknak nem szükséges újra regisztrálni.

5/A " VELLEA HOME Kártya" program keretében regisztrációt megkezdő, de az oldalon történő regisztráció nélkül induló felhasználók számára a program alatti regisztrációs űrlap kitöltésével lehetőséget biztosítunk az oldalon az ügyfélprofil automatikus létrehozására.

6/ A programban résztvevők a virtuális „VELLEA HOME Kártya” generálása után a kereskedő által a speciálisan megjelölt termékekre biztosított kedvezményben részesülhetnek. Mindegyik termék leírásában egy speciális mezőben lesz feltüntetve " VELLEA HOME kártyával". Ez az ár egyedileg kerül feltüntetésre az oldalon, az adott cikkhez.

7/ A „VELLEA HOME Kártya” programban való részvétel a cég értékesítési pontjain, illetve a „Hívó-/Információs Központ” üzemeltetőjénél is igényelhető hasonló feltételekkel.

8/A programra való kezdeti sikeres regisztrációt és a virtuális „VELLEA HOME Kártya” generálását követően a rá vonatkozó jogok a jövőbeni rendelések lekérésének módjától (kereskedelmi egységben vagy a weboldalon) függetlenül használhatók.

9/A regisztráció hiánya semmilyen módon nem korlátozza a többi nem regisztrált vásárló azon jogát, hogy szabadon vásároljanak a videnov. oldalon.

10/A kereskedő által a „VELLEA HOME Kártya” program keretében nyújtott kedvezmények más akciókkal, tevékenységekkel nem vonhatók össze.

11/A személyes adatokban vagy elérhetőségekben bekövetkezett változás esetén az Ügyfélnek a profiljában kell elvégeznie a szóban forgó változtatásokat. Abban az esetben, ha az ügyfél nem végzi el az adathelyesbítést, úgy minden, a programmal kapcsolatos értesítés/üzenet szabályszerűen elküldöttnek minősül az ügyfél által megadott koordinátákra.

12/ Az ügyfélnek joga van bármikor vagy az aktuális megrendelés teljesítése és kifizetése után a „VELLEA HOME” kártyáját deaktiválni, ezzel lemondva minden, a program szerinti jogáról. Ez a művelet az ügyfél webhelyen található profilján keresztül lehetséges.

13/A Szervező fenntartja a jogot a Program Általános Szerződési Feltételeinek módosítására, a Kártya minden visszaélés esetén történő deaktiválására, valamint a kártyakibocsátási és kedvezménynyújtási rend módosítására.

14/ A szervezőnek jogában áll a „VELLEA HOME Kártya” kezdeményezést vásárlói visszaélés, az általános szerződési feltételek megsértése, műszaki vagy vis maior körülmény esetén bármikor megszüntetni, az ügyfelek által megadott
elérhetőségeken értesíteni. . Az értesítés időpontjáig leadott megrendelések a Szervező által elfogadottnak és teljesítésre kerülnek. Miután a Szervező az értesítést elküldte az ügyfeleknek, előfordulhat, hogy a megrendelések bekerültek a Szervező rendszerébe, de nem teljesülnek.

15/ Ha kérdése van a " VELLEA HOME Kártya" kezdeményezéssel kapcsolatban, kérjen információt , az [email protected] e-mail címen vagy hívja a +36 1/700-9660-es telefonszámot.

Kövessen bennünket