Sarokkanapé + polc Melvin Spring S | Vellea Home

Melvin Spring S

Sarokkanapé + polc Melvin , barna + bézs , bal

354534 Ft
292 596 Ft*
*Vellea Home kártyával

A termék a vásárló kérésére nem módosítható.

Ingyenes szállítás: 10 nap

Méretek:

 - L250 W90/158 H61/67 cm.

- hálórész 138/203 cm.

Anyagok:

- textil poliészter

 - alap: zsebrugók

- belső anyag: poliuretán hab N23/31, poliészter vatta, kiegészítő kárpitanyagok

Szerkezet:

 - tömör fa, forgácslap

 – karfa és polc: MDF, forgácslap

A Melvin rugós kanapé egy különleges ajánlat mindenkinek, aki maximális kényelemre vágyik otthonában. A modell zsebrugókból áll, amelyek biztosítják az ülések optimális rugalmasságát. A töltelék rugalmas habszivacsból és vattából készült - olyan anyagok, amelyek puhasága és sűrűsége megfelel a modell magas kényelmének. A kanapé minőségi textíliákkal kárpitozott, sűrű szerkezetű, kellemes tapintású felülettel. A nagy ággyá alakítás praktikus módja megkönnyíti az ülés alatti láda használatát. Alvó üzemmódban használva a kanapé valódi minőségi matrac kényelmét nyújtja.

Jegyzet!

A különböző típusú szövetek/dekorok tényleges színeitől való eltérések vagy hasonlóságok megengedettek a készülék képernyőjén látható színektől.

 A kárpitozott bútorok kicsomagolásakor nem javasoljuk az ÉLES és HEGYES tárgyak használatát, a kárpit elvágási lehetősége miatt. A tartós közvetlen napsugárzás megváltoztathatja a bútorok megjelenését és minőségét. Helyezze a bútorokat 50 cm-nél távolabbra minden fűtőtesttől vagy erős hőforrástól. A kanapék karfái NEM ülésre szolgálnak. Bármilyen dinamikus terhelés vagy rajtuk való ülés deformációhoz vezethet megjelenésükben és szerkezeti integritásukban. A termékek ilyen jellegű károsodására NEM vonatkozik a garancia.

Csomagok száma: 3

1. csomag: 158/70/95 cm, súlya 76,5 kg.

2. csomag: 137/73/48 cm., súly 41,1 kg.

 3. csomag: 137/75/20 cm., súly 13,8 kg.

 

Gyakran együtt vásárolt:
Hasonló termékek
Utoljára látott

Kövessen bennünket