Sarokkanapé Dream | Vellea Home

Dream

Sarokkanapé , Fekete , bal

414 696 Ft
Kedvezmény: ~30%
287 268 Ft

A termék a vásárló kérésére nem módosítható.

Bal
Fekete

Ingyenes szállítás: 15 nap

Sarokfotel Dream

 Méretek:

 - L210 Sz171-78 H101 cm.

 Anyaga:

- kiváló minőségű eco bőr

 Kárpitos alap: - cikkcakk rugók, kárpitos övek

Belső anyag:

- zsebrugók, poliuretán hab, szálak

 Előnyök:

*  zero wall falú beépített fém mechanizmus relax funkcióval, egyoldalas

* rendkívül kényelmes kárpitozás

A Dream kanapék egy exkluzív sorozat az aktív és teljes pihenéshez. A beépített mechanizmus tökéletes koordinációt biztosít az ülés és a háttámla pozíciója és szöge között, amikor relaxációs üzemmódba kapcsolunk - egyszerre emeli meg a lábakat és lazít a háttámlán. Ez egyedülálló komfortérzetet teremt. A relaxációs mechanizmus aktiválásához óvatosan meg kell húzni a kartámasz oldalán található fogantyút. Zero wall lehetővé teszi, hogy a kanapé hátulja minimális távolságra legyen a faltól/válaszfaltól anélkül, hogy ez befolyásolná a mechanizmus normál működését. Az erős és stabil fémszerkezet garantálja a biztonságot és a problémamentes napi használatot. A Dream sarokfotel kárpitozott kiváló minőségű eco bőrrel, amely puha és kellemes tapintású felülettel rendelkezik, amely fokozottan ellenáll a kopásnak. A kárpit alapja és töltete rendkívül elasztikus anyagokból készült, amelyek tartósságát és tartósságát tesztelték.

Jegyzet!

A különböző típusú szövetek/dekorok tényleges színeitől való eltérések vagy hasonlóságok megengedettek a készülék képernyőjén látható színektől.

 A kárpitozott bútorok kicsomagolásakor nem javasoljuk az ÉLES és HEGYES tárgyak használatát, a kárpit elvágási lehetősége miatt. A tartós közvetlen napsugárzás megváltoztathatja a bútorok megjelenését és minőségét. A bútorokat legalább 50 cm-re helyezze el bármely radiátortól vagy erős hőforrástól.A kanapék karfái NEM ülésre szolgálnak. Bármilyen dinamikus terhelés vagy rajtuk való ülés deformációhoz vezethet megjelenésükben és szerkezeti integritásukban. A termékek ilyen jellegű károsodására NEM vonatkozik a garancia.

Csomagok száma: 2

1. csomag: 153/80/73 cm., súly 46,6 kg.

2. csomag: 131/80/73 cm., súly 55,2 kg.

 

Gyakran együtt vásárolt:
Hasonló termékek
Utoljára látott

Kövessen bennünket