Sarokkanapé Boryan | Vellea Home

Boryan

Sarokkanapé , sötétbarna + bézs bőr

259 962 Ft
Kedvezmény: ~28%
185 370 Ft

A termék a vásárló kérésére nem módosítható.

Ingyenes szállítás: 10 nap

Boryan díván fekvőrész

 - méretek: L237 B149/97 H71 cm.

 * hálófelület 147/200 cm. - arc anyagok:

* Ülések, háttámla, kartámasz és párnák: textil 100% Soho poliészter + öko bőr

 - kárpitozás: 10 cm magas habszivacs, poliészter vatta, kiegészítő kárpitanyagok

- szerkezet: tömör fa, forgácslap

 Előnyök:

Ágyá alakul - húzza ki az ülést + dőljön hátra

Univerzális - a bal/jobb irányt az összeszerelés során határozzák meg tárolóláda ágyneműk és egyéb tárgyak tárolására .A modern és vonzó Boryan kanapé megfizethető kényelmet és garantált élvezetet ígér. Rendkívül kellemes tapintású damaszttal és öko bőrrel kárpitozott. Az arc anyagok a modell kényelmének megfelelő tulajdonságokkal rendelkeznek - kiváló puhaság, kiváló rugalmasság és kopásállóság. A modell praktikus módot kínál az ággyá alakításra, valamint egy könnyen hozzáférhető tárolóládát ágyneműk és egyéb tárgyak számára. A kárpit rugalmas része habból és vattából készül, alacsony deformációs együtthatóval, ami garantálja a minőség megőrzését.

Jegyzet!

A különböző típusú szövetek/dekorok tényleges színeitől való eltérések vagy hasonlóságok megengedettek a készülék képernyőjén látható színektől.

 A kárpitozott bútorok kicsomagolásakor nem javasoljuk az ÉLES és HEGYES tárgyak használatát, a kárpit elvágási lehetősége miatt. A tartós közvetlen napsugárzás megváltoztathatja a damaszt megjelenését és minőségét. Helyezze a bútort 50 cm-nél kevesebbre minden fűtőtesttől vagy erős hőforrástól. A kanapék karfái NEM ülésre szolgálnak. Bármilyen dinamikus terhelés vagy rajtuk való ülés deformációhoz vezethet megjelenésükben és szerkezeti integritásukban.

 Karbantartás: Az ökobőr és a damaszt karbantartásához használjon langyos vízben és semleges szappanban megnedvesített mikroszálas kendőt.

A termékek ilyen jellegű károsodására NEM vonatkozik a garancia.

Csomagok száma: 4

1. csomag: 148/71/74 cm, súlya 33 kg.

2. csomag: 133/100/74 cm, súlya 39 kg.

3. csomag: 92/18/57 cm., súly 10 kg.

4. csomag: 92/18/57 cm., súly 10 kg.

Gyakran együtt vásárolt:
Hasonló termékek
Utoljára látott

Kövessen bennünket