Sarokkanapé Basel | Vellea Home

Bazel

Sarokkanapé , Sötétbarna , bal

310 800 Ft
Kedvezmény: ~50%
155 400 Ft

A termék a vásárló kérésére nem módosítható.

Bal

Ingyenes szállítás: 10 nap

Sarokkanapé Basel

Méretek:

- H235 W155 H88 cm.

Anyaga:

- textil poliészter

- alap: kárpitos övek

 - Ülések: 8 cm-es poliuretán hab N30 rendkívül rugalmas

 - párnák: poliuretán hab keverék, levehető huzatok

Szerkezet:

 - tömör fa - tömör bükkfa - Forgácslap, PDV

 Modern, kényelmes és kifinomult kanapé Basel mindent biztosít a pihentető nyaraláshoz. A szuperelasztikus töltet és a kiváló minőségű textil maximális kényelmet és érzetet és luxust biztosít. Az anyag optimális sűrűségű, nagy kopásállósággal rendelkezik. A kiváló minőségű bükkfából készült tömör váz tovább hangsúlyozza a kárpitozott részeket és jellegzetes stílust ad a modellnek.

Jegyzet!

A különböző típusú szövetek/dekorok tényleges színeitől való eltérések vagy hasonlóságok megengedettek a készülék képernyőjén látható színektől.

 A kárpitozott bútorok kicsomagolásakor nem javasoljuk az ÉLES és HEGYES tárgyak használatát, a kárpit elvágási lehetősége miatt. A tartós közvetlen napsugárzás megváltoztathatja a damaszt megjelenését és minőségét.. Helyezze a bútort 50 cm-nél kevesebbre minden fűtőtesttől vagy erős hőforrástól. A kanapék karfái NEM ülésre szolgálnak. Bármilyen dinamikus terhelés vagy rajtuk való ülés deformációhoz vezethet megjelenésükben és szerkezeti integritásukban. A termékek ilyen jellegű károsodására NEM vonatkozik a garancia.

Csomagok száma: 2

1. csomag: 149/88/51cm, súlya 34 kg.

2. csomag: 158/83/52 cm., súly 40 kg.

Gyakran együtt vásárolt:
Hasonló termékek
Utoljára látott

Kövessen bennünket