Mosogató ICGS8301 | Vellea Home

Mosogató ICGS8301

mélysége 19,5 cm. , homokos

42 846 Ft

A termék a vásárló kérésére nem módosítható.

Ingyenes szállítás: 10 nap

Beépített gránit mosogató.

 Méretek: 49/19,5

Szifon: Ø90mm.

A készlet tartalmaz PVC csöveket a vízellátáshoz és a mosogatógéphez való csatlakozáshoz, valamint egy túlfolyós szifont.

Ápolás és tisztítás:

A gránit mosogatók ellenállnak a nyomásnak a horpadások, az elszíneződés és a vágás tekintetében. A gránit mosogatók legfontosabb jellemzője, hogy nem veszítik el fényüket. Amellett, hogy tartós, karcálló, fényes és nem porózus. Tisztítsa meg a mosogatót minden nap. Minden használat után győződjön meg arról, hogy a mosogató tiszta, száraz. Ehhez öblítse le és szárítsa meg a mosogatót egy száraz törülközővel. Ügyeljen arra, hogy ne legyen álló víz a mosogatóban. Ne feledje, hogy a vízminőség meghatározó szerepet játszik a mosogató karbantartásában. Az ásványi lerakódások eltávolításához használjon hígított ecet és víz oldatot a mosogató területének mosásához. Ezután mossa le a felületet vízzel. A mosogató tisztításához használjon enyhébb tisztítószereket. A mindennapi mosogatófoltok eltávolításához áztasson egy nedves ruhát mosogatószerbe. Ha makacs foltok vannak, a legjobb, ha koptató kendőt használ. Abban az esetben, ha olyan foltok vannak, amelyek beszívták a mosogatót, használjon fehérítőt és vizes oldatot. Ehhez keverje össze a vizet és a fehérítőt 40:1 arányban. Áztassa be a foltokat az oldattal, és hagyja 24 órán át. Ezután engedje le az oldatot és öblítse le vízzel. A mosogatón csúszó edények fémrészecskéket hagynak maguk után. Ezek eltávolításához használjon puha kefét és folyékony szappant.

Jegyzet!

 Nehéz és éles tárgyak a mosogatóra ejtése károsíthatja a felületet és.Ne használjon fémkaparót és drótot, mert ezek fémmaradványokat hagynak a mosogató felületén. Az öntöttvas edények hosszan tartó foltokat hagynak a mosogatón.

Csomagok száma: 1

1. csomag: 56/56/26 cm., súly - 14 kg.

Hasonló termékek
Utoljára látott

Kövessen bennünket