Kihúzható sarokkanapé Madeira | Vellea Home

Madeira

Kihúzható sarokkanapé , bézs + barna bőr

358530 Ft
254 856 Ft*
*Vellea Home kártyával

A termék a vásárló kérésére nem módosítható.

Ingyenes szállítás: 10 nap

Madeira kanapé

Méretek:

 - H250 W160 H42/72 cm.

- hálófelület: 133/197 cm.

 Anyaga:

 - Kiváló minőségű PU öko bőr

- poliészter textil, ZEFIR sorozat

 Belső anyag: - poliuretán hab T25, poliészter vatta

- kárpittalp - tömör

Szerkezet: - tömör fa, forgácslap

 Előnyök:

 * univerzális modell - a bal/jobb irányt az összeszerelés során határozzák meg

* ágy funkció

 * arcszövettel kárpitozott matrac

 * tároló  láda (1 db)

A Madeira kanapéval felfedezheti a különbséget az otthon és a lakás szavak jelentésében. A modell eredeti kialakítású, amely stílust és egyéniséget kölcsönöz a bútoroknak. A Madeira kanapé kiváló minőségű damasztokkal van kárpitozva - öko bőr és textil. Az anyagok kiváló sűrűségűek, nagy kopásállósággal rendelkeznek, ami garantálja a kifogástalan kényelmet és a kanapé jó esztétikai megjelenésének megőrzését. A Zephyr egy prémium szövetsorozat, kellemesen puha és specifikus felülettel. A töltelék poliuretán habból és vattából készült, amelyek rugalmassága megfelel a magas napi kényelemnek. A kanapé praktikus kihúzható mechanizmussal rendelkezik, amely szükség esetén további hálóhelyet biztosít. A matrac betét szövettel van bevonva, amitől a kanapé a legkívánatosabb otthoni pihenőhely lesz bármikor. A láda nagy térfogatú, elegendő takarók és háztartási cikkek tárolására.

Jegyzet!

A különböző típusú szövetek/dekorok tényleges színeitől való eltérések vagy hasonlóságok megengedettek a készülék képernyőjén látható színektől.

 A kárpitozott bútorok kicsomagolásakor nem javasoljuk az ÉLES és HEGYES tárgyak használatát, a kárpit elvágási lehetősége miatt. A tartós közvetlen napsugárzás megváltoztathatja a damaszt megjelenését és minőségét.. Helyezze a bútort 50 cm-nél kevesebbre minden fűtőtesttől vagy erős hőforrástól. . A termékek ilyen jellegű károsodására NEM vonatkozik a garancia.

Csomagok száma: 4

1. csomag: 132/73/86 cm., súly 46 kg.

2. csomag: 154/68/73 cm, súly 32 kg.

3. csomag: 154/56/27 cm., súly 18 kg.

4. csomag: 84/56/27 cm., súly 9 kg.

Gyakran együtt vásárolt:
Hasonló termékek
Utoljára látott

Kövessen bennünket