Kihúzható kanapé Torino | Vellea Home

Torino

Kihúzható kanapé , Világosszürke

143 856 Ft
Kedvezmény: ~26%
106 338 Ft

A termék a vásárló kérésére nem módosítható.

Ingyenes szállítás: 10 nap

Méretek:

 - L127 B90 H82 cm.

 - hálófelület: 120/187 cm.

Anyaga: - textil poliészter

* A Torinói kanapé elkészítéséhez egy speciális, hidrofób felületű textilsorozatot - Orinoco - használtak. A folyadékok cseppeket képeznek a felületen, amelyek törülközővel vagy szivaccsal könnyen felszívódnak.

 - alap: forgácslap

- belső anyag: poliuretán hab

 Szerkezet:

 - tömör fa, forgácslap, PDV

Előnyök:

* ágy funkció

A Torinói kanapé optimális kényelmet és kiváló praktikusságot biztosít a mindennapi életben. A kanapé kiváló minőségű szövettel van bevonva, amely ellenáll a kopásnak és a szakadásnak, valamint könnyen karbantartható. Anyaga puha és kellemes tapintású. A Torino kanapé praktikus ággyá alakítható mechanizmussal rendelkezik, amely garantálja a stabilitást és a biztonságot a mindennapi használat során.

Jegyzet!

A különböző típusú szövetek/dekorok tényleges színeitől való eltérések vagy hasonlóságok megengedettek a készülék képernyőjén látható színektől.

A kárpitozott bútorok KICSOMAGOLÁSÁNÁL nem javasoljuk az ÉLES és HEGYES tárgyak használatát, a kárpit  elvágásának lehetősége miatt. A huzamosabb ideig tartó közvetlen napsugárzás megváltoztathatja a kárpit megjelenését és tapintását. A bútorokat legalább 50 cm-re helyezze el bármely radiátortól vagy erős hőforrástól. A kanapék karfái NEM ülésre szolgálnak. Bármilyen dinamikus terhelés vagy rajtuk való ülés deformációhoz vezethet megjelenésükben és szerkezeti integritásukban.  A termékek   ilyen jellegű károsodására NEM vonatkozik a garancia.

Csomagok száma: 1

1. csomag: 130/97/85 cm, súly 60 kg.

Gyakran együtt vásárolt:
Hasonló termékek
Utoljára látott

Kövessen bennünket