Kétoldalasmatrac Leo Baby memóriahabos 65/160 | Vellea Home

Leo baby memóriahabbal

65/160 , Kétoldalasmatrac

45 288 Ft
Kedvezmény: ~27%
32 634 Ft

A termék a vásárló kérésére nem módosítható.

Választás

Ingyenes szállítás: 10 nap

Kétoldalas memóriamatrac Leo baby

Méretek: 65/160 cm.

Anyag:

- pamut steppelt jacquard vattával varrt

Mag:

- habszivacs 10 (+/- 1cm) cm.

- egyoldalas 2 cm-es memóriahab réteg

A maximális kényelem és a még nyugodtabb és egészségesebb alvás érdekében gyermeke számára a Leo Baby matracok puhaságát és gyengédségét adtuk. A memóriahab extra rétege páratlan beborítás és simogatás érzést kelt, mely egyedülálló nyugtató szer a gyerekek nyugtalan alvásához. A matrac a kicsik egészségére teljesen ártalmatlan anyagokból készült.

Az arcszövet erős és szennyeződésálló anyagból készült. A textil puha és kellemes tapintású, gyengéd az érzékeny gyermekbőrhöz. A matrac magja megfelelő sűrűségű, stabil alapot biztosító habszivacsból készült, mely az intenzív növekedés időszakának első éveiben ajánlott.

Jegyzet!

A különböző típusú szövetek/dekorok tényleges színeitől való eltérések vagy hasonlóságok megengedettek a készülék képernyőjén látható színektől.

A kárpitozott bútorok KICSOMAGOLÁSÁNÁL nem javasoljuk az ÉLES és HEGYES tárgyak használatát, a damaszt és a kárpit elvágásának lehetősége miatt  A tartós közvetlen napsugárzás megváltoztathatja a bútorok megjelenését és minőségét.A bútorokat legalább 50 cm-re helyezze el bármely radiátortól vagy erős hőforrástól.

A termékek ilyen jellegű károsodására NEM vonatkozik a garancia.

Csomagok száma: 1 (65/160)

1. csomag: 65/160/10 cm., súly 6 kg.

Gyakran együtt vásárolt:
Hasonló termékek
Utoljára látott

Kövessen bennünket