Kétoldalas matrac Sirena Fresh Memory 160/200 | Vellea Home

Sirena Fresh Memory

Kétoldalas matrac 160/200 , 160/200

311 244 Ft

A termék a vásárló kérésére nem módosítható.

Választás

Ingyenes szállítás: 30 nap

Kétoldalas matrac Sirena Fresh Memory:

- magasság 24 cm (+/- 1 cm)

Összetétel:

- Memory Foam termoaktív hab

- extra párnázott hab

- rendkívül rugalmas hab

- Kiváló minőségű minősített textil

Jellemzők:

 Keménység: közepesen kemény

CORE – közepesen profilált HIGH ELASTIC HAB a kiegyensúlyozott ortopédiai támogatásért és a nagy tartósságért. A kompozit "nyitott" mikrosejtek és a beborító CLEAN PROTECTIVE COVER lélegzőképességet és mélységben történő sterilitást garantálnak. Tok – a 3D légáteresztő pánttal és a BEKAERT DESLEE puha, terjedelmes Cool Fade-ével együtt teszik teljessé a modern megjelenést. Az osztott cipzár funkcionalitást és könnyen karbantarthatóvá teszi a matracot.A kiváló minőségű innovatív anyagok és a funkcionalitás kombinációja a modellt az alvás és az egészséges pihenés ínyencei kedvencévé tette. A MEMORY emlékezetes termoaktív sűrűsége vagy a SUPER SOFT simogató lágysága minden receptort aktivál, és sajátos komfortérzetet és relaxációt kelt.

A Sirena Fresh Memory egy tiszta személyiségű matrac. Kielégíti azokat, akik az erősen kifejezett érzéseket részesítik előnyben. Ebből a célból a MEMORY FOAM vagy a MEMORY FOAM a matrac oldalától függően szerkezetileg a felhasználó testéhez a lehető legközelebb helyezkedik el.

Jegyzet!

A különböző típusú szövetek/dekorok tényleges színeitől való eltérések vagy hasonlóságok megengedettek a készülék képernyőjén látható színektől.

 A tartós közvetlen napsugárzás megváltoztathatja a matrac megjelenését és minőségét. A matracot legalább 50 cm-re helyezze el bármely radiátortól vagy erős hőforrástól. A termékek ilyen jellegű károsodására NEM vonatkozik a garancia.

Csomagok száma: 1 (160/200)

1. csomag: 160/200/24 ​​cm., súly -31 kg.

Gyakran együtt vásárolt:
Hasonló termékek
Utoljára látott

Kövessen bennünket