Kétoldalas matrac Leo Pocket 82/190 | Vellea Home

Leo Pocket

Kétoldalas matrac 82/190 , 82/190

69 486 Ft
Kedvezmény: ~27%
50 172 Ft

A termék a vásárló kérésére nem módosítható.

Választás

Ingyenes szállítás: 10 nap

A matrac keménysége közepesnél magasabb

Magasság 22 cm (+/- 1 cm)

A matrac 450N erejű emelőszerkezethez alkalmas.

- kétoldalas: arcszövet - steppelt, kiváló minőségű jacquard - 40% pamut, 40% poliészter, 20% selyem, spunbonddal megerősítve

- kétoldalas: poliuretán hab 3 cm., T25/45

- kétoldalas: latex filc 1 cm.

- szegély: 32 mm. jó minőségű csík, színe világoskék

- zsebrendszer: rugók H14 cm., minden rugó a saját zsebébe van csomagolva

- kiegészítő anyagok: poliuretán hab 6 cm, T25/45, oldalt elhelyezve.

Az egészséges alvás szempontjából rendkívül fontosak azok az anyagok, amelyek részt vesznek annak a matracnak a felépítésében, amelyen alszunk. A Leo gyártásához zsebmatracokat, minőségi és erős anyagokat használnak, amelyek lehetővé teszik a természetes szellőzés folyamatát - ami fontos feltétele a jó felhasználói higiénia fenntartásának. A matrac fő alkotóelemei H14 cm magas rugók, amelyek mindegyike külön zsebben van elhelyezve. Ez a konstrukció lehetővé teszi, hogy minden egyes rugó önállóan reagáljon nyomás alatt, és így biztosítsa a kivételes kényelmet és az alvás élvezetét. A zsebrugók rendszere egymás után váltakozó függőleges rétegek, rendkívül rugalmas, alacsony alakváltozási együtthatójú anyagok közé van bezárva, ami a modell kivételes anatómiáját adja, valamint minőségi megőrzését hosszú időn keresztül.

Jegyzet!

A Leo Pocket hengerelt változatban, szállításhoz és szállításhoz kényelmes csomagolásban kapható.

*A matracot a kézbesítéstől számított 30 napon belül ki kell nyitnia és ki kell hajtania. A Leo Pocket matrac a kibontás után 24 órával veszi fel a kívánt formát és méretet.

A különböző típusú szövetek/dekorok tényleges színeitől való eltérések vagy hasonlóságok megengedettek a készülék képernyőjén látható színektől.

A tartós közvetlen napsugárzás megváltoztathatja a matrac megjelenését és minőségét. A matracot legalább 50 cm-re helyezze el bármely radiátortól vagy erős hőforrástól.

 A termékek ilyen jellegű károsodására NEM vonatkozik a garancia.

Csomagok száma: 1 (82/190)

 1. csomag: 82/190/22 cm., súly 13 kg.

Hasonló termékek
Utoljára látott

Kövessen bennünket