Kétoldalas matrac Leo Classic 140/200 | Vellea Home

Leo Classic

Kétoldalas matrac 140/200

88 800 Ft
Kedvezmény: ~44%
49 506 Ft

A termék a vásárló kérésére nem módosítható.

Választás

Ingyenes szállítás: 10 nap

A matrac a közepesnél alacsonyabb keménységű modellekhez tartozik.

Magasság 18 cm (+/- 1 cm)

A matrac 850N erejű emelőszerkezethez alkalmas.

Összetétel:

- arcszövet - kiváló minőségű jacquard - 200 g; 45% poliészter, 30% poliviszkóz, 15% pamut, 5% selyem, poliészter vattával varrott - mindkét oldalon elhelyezve

- vatta 300 g/nm. m - kétoldalúan elhelyezett

- poliuretán hab - T25-45 3 cm vastagsággal, mindkét oldalon elhelyezve

- latex filc - mindkét oldalon elhelyezve

- Bonnell típusú rugós mag, kettős kúpos acél és rugók H 14 cm.

A Leo kétoldalas matrac minőségi, poliészter vattával varrt jacquard anyaggal van bevonva, amely további puhaságot kölcsönöz a felületnek. Az anyag kellemes tapintású és nagyon kopásálló. A textíliát védő és a matrac élettartamát meghosszabbító protektor használatát javasoljuk.

A Leo matrac magját kettős kúpos acélrugók alkotják, amelyek optimális rugalmasságot biztosítanak. A megfelelő támogatás fontos az egészséges és pihentető alváshoz. A poliuretán hab és a vatta olyan réteget hoz létre, amelynek puhasága biztosítja a modell hibátlan anatómiáját. A kétoldalas latex filcréteg csillapítja és elszigeteli a rugókat. A Leo matracok készítéséhez minőségi és erős, jó gőz- és gázáteresztő képességű anyagokat használnak. Ez biztosítja annak természetes szellőzését, ami fontos feltétele a jó felhasználói higiénia fenntartásának.

Jegyzet!

A különböző típusú szövetek/dekorok tényleges színeitől való eltérések vagy hasonlóságok megengedettek a készülék képernyőjén látható színektől.

A tartós közvetlen napsugárzás megváltoztathatja a matrac megjelenését és minőségét. A matracot legalább 50 cm-re helyezze el bármely radiátortól vagy erős hőforrástól.

 A termékek ilyen jellegű károsodására NEM vonatkozik a garancia.

Csomagok száma: 1 (140/200)

1. csomag: 140/200/18 cm., súly 24.5 kg.

 

Hasonló termékek
Utoljára látott

Kövessen bennünket