Kétoldalas matrac Duo Sense 140/200 | Vellea Home

Duo Sense

Kétoldalas matrac 140/200

130 758 Ft

A termék a vásárló kérésére nem módosítható.

Választás

Ingyenes szállítás: 10 nap

Duo Sense kétoldalas matrac:

Jellemzők:

- magasság 20 cm (+/- 1 cm)

- ortopéd matrac különböző keménységű oldalakkal

- további 3 cm-es puha, rendkívül rugalmas habréteg

- keményebb habmag a stabil alátámasztás érdekében

 - magas légáteresztő képességű textíliák.

Keménység: közepesnél magasabb

A DuoSense egy kemény, kétoldalas matrac. A matrac puhább oldalára 3 cm puha hab került. Alkalmas azok számára, akik stabil ortopéd támaszt keresnek oldalfekvésben.A matrac másik oldalán a szilárd ortopéd alap és az egész test stabil alátámasztásának érzése. A szilárdabb oldal háton alvásra alkalmas. A DuoSense magja 16 cm-es tartós hab. A test stabil alátámasztást kap a matraccal való fő érintkezési pontokon - a vállakon, a medencecsonton és a lábakon, ami biztosítja a helyes alvási pozíciót egyenes gerinc mellett.

Az antiallergén textil száraz alvási környezetet biztosít, és megakadályozza a nedvesség visszatartását a matracban. A magas légáteresztő képesség lehetővé teszi az állandó légáramlást és megakadályozza a por visszatartását.

 Az összes iSleep matrac kétoldalas, felfordítható és forgatható, ami hozzájárul a hosszabb használathoz. A kétoldalas matracok a szabad légáramlást lehetővé tevő lécekkel ellátott matracvázra kerülnek.

Jegyzet!

A különböző típusú szövetek/dekorok tényleges színeitől való eltérések vagy hasonlóságok megengedettek a készülék képernyőjén látható színektől.

Az iSleep matracok vákuumzárral lezárt tekercsbe vannak csomagolva, amely tökéletesen tisztán tartja őket a felnyitásig. Ügyeljen arra, hogy a matracot a csomagoláson feltüntetett határidő előtt nyissa ki és hajtsa ki. A Duo Sense matrac a kibontás után 24 órával veszi fel a kívánt formát és méretet.

A hosszan tartó közvetlen napsugárzás megváltoztathatja a matrac megjelenését és tulajdonságait.

A matracot legalább 50 cm-re helyezze el bármely radiátortól vagy erős hőforrástól.

A termékek  ilyen jellegű károsodására NEM vonatkozik a garancia.

Csomagok száma: 1 (140/200)

1. csomag: 140/30/30 cm., súlya 23 kg.

Gyakran együtt vásárolt:
Hasonló termékek
Utoljára látott

Kövessen bennünket