Kétoldalas matrac Cool Gel Memory Body Balance 120/200 | Vellea Home

Cool Gel Memory Body Balance

Kétoldalas matrac 120/200

155268 Ft
93 024 Ft*
*Vellea Home kártyával

A termék a vásárló kérésére nem módosítható.

Választás

Ingyenes szállítás: 10 nap

Intelligens matrac, amely az innovatív technológiákat és a minőségi anyagokat ötvözi, hogy optimális tartást és kényelmes alvási környezetet biztosítson minden évszakban.

 Jellemzők:

Magasság: 18 cm

Keménység: közepesnél magasabb

Mag: 7 zónás többzsebes rendszer egyedileg csomagolt rugókból

Body Care poliuretán hab

Összetétel: terjedelmes párnázás BODY BALANCE 100%PES szövettel, Cool Gel memóriaréteggel; poliuretán részecskék és szálak; spunbond;

Az ortopédiai támaszték kétszer annyi támasztópontot biztosít, mint a normál rugós csomagok, és 7 komfortzónát biztosít a test zónáinak megfelelően. Az egyedi csomagolású rugók pontosan reagálnak a nyomásra és a mozgásra. Ugyanakkor kiváló légáramlást biztosítanak, és nem tartják vissza az alvás közben felszabaduló nedvességet - átlagosan 300 ml-t. éjszakánként.

A felület memóriahabbal van dúsítva, hűtőzseppekkel, amelyek "elkötik" a test felesleges hőjét, így biztosítva a maximális pihentető alvást még a legmelegebb éjszakákon is.

A rugalmas Body Care habrétegek további stabilitást és egyenletes felületet garantálnak, amely még a matrac szélein sem deformálódik. A speciális Body Balance textil rendkívül gyengéd, antibakteriális és kiváló hőszabályozó tulajdonságokkal rendelkezik.

Jegyzet!

A különböző típusú szövetek/dekorok tényleges színeitől való eltérések vagy hasonlóságok megengedettek a készülék képernyőjén látható színektől.

*A matracot a szállítástól számított 30 napon belül ki kell nyitni és ki kell hajtani. A Cool Gel Memory Body Balance matrac a kibontás után 72 órával felveszi a kívánt formát és méretet.

A tartós közvetlen napsugárzás megváltoztathatja a matrac megjelenését és minőségét.

A matracot legalább 50 cm-re helyezze el bármely radiátortól vagy erős hőforrástól.

 A termékek ilyen jellegű károsodására NEM vonatkozik a garancia.

Csomagok száma: 1 (120/200)

1. csomag: 120/40/40 cm., súlya 18,1 kg.

Gyakran együtt vásárolt:
Hasonló termékek
Utoljára látott

Kövessen bennünket