Kétoldalas matrac Body Rest 140/200 | Vellea Home

Body Rest

Kétoldalas matrac 140/200 , 140/200

155 178 Ft
Kedvezmény: ~10%
139 638 Ft

A termék a vásárló kérésére nem módosítható.

Választás

Ingyenes szállítás: 30 nap

Kétoldalas Body Rest matrac:

A matrac 750 N erejű emelőszerkezethez alkalmas.

Jellemzők:

- magasság 21 cm (+/- 1 cm)

- belső 17 cm-es rendkívül rugalmas habszivacs

- további puha habréteg a nagyobb kényelem érdekében

- ThermoSense hőszabályozó textil

- a textil antiallergén és atka elleni kezelése

Szilárdság: közepes lágyság

A Body Rest egy kétoldalas, közepesen puha matrac. Magja 100%-ban rendkívül rugalmas habból készült. Ellenáll a nyomásnak, nem deformálódik és hosszú távú tartósságot garantál. A test stabil alátámasztást kap a matraccal való fő érintkezési pontokon - a vállakon, a medencecsonton és a lábakon, ami biztosítja a helyes alvási pozíciót egyenes gerinc mellett.

Az antiallergén, hőszabályozó textil (ThermoSense) télen meleget, nyáron hűsséget biztosít. Felszívja a nedvességet és állandóan tartja a testhőmérsékletet. Rostjai számos légüreget képeznek, amelyek garantálják az állandó légmozgást és lehetővé teszik a bőr lélegzését. A textilben van egy további réteg lágyabb hab is. Segíti a test ellazulását és teljes pihenését.

Jegyzet!

A különböző típusú szövetek/dekorok tényleges színeitől való eltérések vagy hasonlóságok megengedettek a készülék képernyőjén látható színektől.

Az iSleep matracok vákuumzárral lezárt tekercsbe vannak csomagolva, amely tökéletesen tisztán tartja őket a felnyitásig. Ügyeljen arra, hogy a matracot a csomagoláson feltüntetett határidő előtt nyissa ki és hajtsa ki. A Body Rest matrac a kibontás után 24 órával felveszi a kívánt formát és méretet.

A tartós közvetlen napsugárzás megváltoztathatja a matrac megjelenését és minőségét. A matracot legalább 50 cm-re helyezze el bármely radiátortól vagy erős hőforrástól.

 A termékek ilyen jellegű károsodására NEM vonatkozik a garancia.

Csomagok száma: 1 (140/200)

1. csomag: 140/30/30 cm., súly 20 kg.

Gyakran együtt vásárolt:
Hasonló termékek
Utoljára látott

Kövessen bennünket