Kétoldalas matrac Amor 160/200 | Vellea Home

Amor

Kétoldalas matrac 160/200 , 160/200

367 854 Ft
Kedvezmény: ~39%
223 776 Ft

A termék a vásárló kérésére nem módosítható.

Választás

Ingyenes szállítás: 30 nap

Matrac vastagsága 23 cm +/-2 cm

A matrac összetétele

- kiváló minőségű textil

- terjedelmes vatta

- Memory gél hab

 - Több zsebes rendszer

 - rugalmas hablap

Az Amor modell egy kényelmes kétoldalas matrac, melynek magja csúcstechnológiás Multi Pocket System rugócsomagból készült. A zsebcsomagban lévő egyes rugók egyenként textilzsebekbe vannak csomagolva, és egymástól függetlenek. Mindegyik rugó külön reagál az emberi test nyomására, megfelelő helyzetben és feszültség nélkül tartja azt. A zsebrendszer bizonyítottan a leghosszabb élettartamú, és évekig biztosítja a matrac tökéletes működését. A matracmagban lévő rugók mozgása jó levegőkeringést biztosít és szabályozza a nedvességet. Ezenkívül ez a matrac egyik oldalán Memory Gel habréteggel készült. Ez lehetővé teszi a puhaság és a kényelem érzésének egyéni preferenciák szerinti kiválasztását. A matrac tetszetős megjelenését a különleges, tematikus kialakítású amour textilnek köszönheti.

Jegyzet!

A különböző típusú szövetek/dekorok tényleges színeitől való eltérések vagy hasonlóságok megengedettek a készülék képernyőjén látható színektől.

*A matracot a szállítástól számított 30 napon belül ki kell nyitni és ki kell hajtani. Az Amor matrac a kibontás után 24 órával felveszi a kívánt formát és méretet.

Csomagok száma: 1 (160/200)

1. csomag: 160/200/23 cm, súlya 24 kg.

Gyakran együtt vásárolt:
Hasonló termékek
Utoljára látott

Kövessen bennünket