Kanapéágy Geneva | Vellea Home

Geneva

Kanapéágy , világos bézs

357420 Ft
255 522 Ft*
*Vellea Home kártyával

A termék a vásárló kérésére nem módosítható.

Ingyenes szállítás: 10 nap

Méretek:

- L210 B88 H90 cm.

 - hálófelület: 140/188 cm.

 Anyaga:

 - textil poliészter

A szövetet speciális védőréteg borítja, amely hidrofób felületet hoz létre, amely megakadályozza a folyadékok gyors beszivárgását. A folyadékok lecsapódnak a szövet felületén, ami megakadályozza azok gyors felszívódását.

- alap: cikk-cakk rugók

- Ülések / háttámlák: 11 cm poliuretán hab HR35-nagyon rugalmas

 Szerkezet:

 - tömör fa

- tömör bükkfa

- Forgácslap, PDV

 Előnyök:

* ágy funkció

 Érezze otthonában az igazi kényelmet és minőséget a modern és stílusos Geneva kanapéval.A kanapé első osztályú anyaggal kárpitozott - optimális sűrűségű, nagy kopásállóságú szövettel. A szövet további feldolgozása megkönnyíti a felület karbantartását és tisztítását. A kiváló minőségű bükkfából készült tömör keret tovább hangsúlyozza a kárpitozott részeket, és jellegzetes stílust ad a modellnek. A beépített ágymechanizmus, a cikk-cakk rugós talp és a rendkívül rugalmas poliuretán hab páratlan kényelem és funkcionalitás érzését határozzák meg.

Jegyzet!

A különböző típusú szövetek/dekorok tényleges színeitől való eltérések vagy hasonlóságok megengedettek a készülék képernyőjén látható színektől.

 A kárpitozott bútorok KICSOMAGOLÁSÁNÁL nem javasoljuk az ÉLES és HEGYES tárgyak használatát, a kárpit  elvágásának lehetősége miatt. A huzamosabb ideig tartó közvetlen napsugárzás megváltoztathatja a kárpit megjelenését és érzetét. A bútorokat legalább 50 cm-re helyezze el bármely radiátortól vagy erős hőforrástól. A kanapék karfái NEM ülésre szolgálnak. Bármilyen dinamikus terhelés vagy rajtuk való ülés deformációhoz vezethet megjelenésükben és szerkezeti integritásukban. A termékek ilyen jellegű károsodására NEM vonatkozik a garancia.

Csomagok száma: 1

1. csomag: 214/90/58 cm, súlya 63 kg.

Gyakran együtt vásárolt:
Hasonló termékek
Utoljára látott

Kövessen bennünket