Kanapéágy Bellucci | Vellea Home

Beluci

Kanapéágy , Szürke

366522 Ft
306 138 Ft*
*Vellea Home kártyával

A termék a vásárló kérésére nem módosítható.

Választás

Ingyenes szállítás: 20 nap

Méretek:

 - L229 B84 H105 cm.

Anyaga:

- kiváló minőségű poliészter textil - nagy sűrűség és könnyű karbantartás

Kárpitos alap:

 - cikkcakk rugók, kárpitos övek

Belső anyag:

 - Zsebrugók, poliuretán hab, szálak

Előnyök:

* zero wall beépített fém mechanizmus relaxációs funkcióval, kétoldalas

* rendkívül kényelmes kárpitozás

A fekvőtámaszokat teljes és aktív pihenésre tervezték. A Bellucci sorozatból származó fekvőtámaszok kiváló minőségű textíliákkal vannak kárpitozva, nagy sűrűséggel mind az aljzaton, mind a felületi rétegen, ami kivételes szilárdságot és tartósságot biztosít az anyagnak. Felülete sima és kellemes tapintású. A kárpit alapja és töltete rendkívül elasztikus anyagokból készült, amelyek tartósságát és tartósságát tesztelték. A dupla beépített mechanizmus biztosítja az ülés és a háttámla helyzetének és szögének hibátlan koordinációját relaxációs üzemmódba váltáskor - egyszerre emeli meg a lábakat és lazítja a háttámlát. Ez egyedülálló kényelemérzetet kelt. A relaxációs mechanizmus aktiválásához óvatosan meg kell húzni a szék karfájának oldalán található fogantyút. Zero wall lehetővé teszi, hogy a kanapé hátulja minimális távolságra legyen a faltól / válaszfaltól anélkül, hogy ez befolyásolná a mechanizmus normál működését. Az erős és stabil fémszerkezet garantálja a biztonságot és a problémamentes napi használatot.

Jegyzet!

Kedves Ügyfeleink!

A kárpitozott bútorok KICSOMAGOLÁSÁNÁL nem javasoljuk az ÉLES és HEGYES tárgyak használatát, a kárpit  elvágásának lehetősége miatt. Az ilyen jellegű sérüléseket panaszként nem fogadjuk el. A kanapék karfái NEM ülésre szolgálnak. Bármilyen dinamikus terhelés vagy rajtuk való ülés deformációhoz vezethet megjelenésükben és szerkezeti integritásukban.

 A különböző típusú szövetek/dekorok tényleges színeitől való eltérések vagy hasonlóságok megengedettek a készülék képernyőjén látható színektől.

 A huzamosabb ideig tartó közvetlen napsugárzás megváltoztathatja a kárpit megjelenését és érzetét. A bútorokat legalább 50 cm-re helyezze el bármely radiátortól vagy erős hőforrástól.

 A termékek ilyen jellegű károsodására NEM vonatkozik a garancia.

Csomagok száma: 1

1. csomag: 233/78/68 cm, súly 104 kg.

Gyakran együtt vásárolt:
Hasonló termékek
Utoljára látott

Kövessen bennünket