Irodai szék Tores | Vellea Home

Torres

Irodai szék , fekete

36630 Ft
31 746 Ft*
*Vellea Home kártyával

A termék a vásárló kérésére nem módosítható.

Ingyenes szállítás: 10 nap

Stílusos és kényelmes, ez a szék még kifinomultabbá teszi irodáját.

Tores irodai szék

Méretek:

- szélesség: 62 cm.

- mélység (támlával együtt): 67,5 cm.

- első magasság: max. 56 cm.; min 48 cm.

- hátmagasság: max.112 cm, min.104 cm.

Súly: 12,16 kg.

Minden tekintetben nem lehet panasz – ez a tökéletes választás irodai székhez. Ha olyan széket szeretne, amely kényelmet, biztonságot és megbízhatóságot biztosít a munkahelyén, ez a megoldás. Egy fontos és stílusos úriember sziluettjével az Ön megbízható partnere a munkahelyén. A szék puha és kellemes tapintású fekete eco bőrrel kárpitozott, speciálisan kezelve a nagyobb kopásállóság érdekében. Klasszikus vonalának íveit tovább hangsúlyozza az ülésen és a háttámlán átfutó varrás.

A rendkívül kényelmes és egyben elegáns formavilágú polipropilén karfák kényelmesebbé teszik a kezét a hosszabb irodai munka során. A szék ergonomikus kialakítása nemcsak a helyes testtartást garantálja a munkához, hanem az íróasztal mögött eltöltött teljes időt is. A görgős kerekekkel ellátott szék nagyméretű króm talpa a munkafolyamat során szükséges stabilitást is biztosítja. A legkellemesebbet hagyjuk utoljára, ez pedig az ülésmagasság beállítására szolgáló pneumatikus mechanizmus. Ezzel kényelmesen hátradőlhet és pihenhet egy hosszú munkanap után. Stílusos és kényelmes, ez a szék még kifinomultabbá teszi irodáját. Ön pedig még megbízhatóbb és magabiztosabb mindenben, amit csinál.

Jegyzet!

A különböző típusú szövetek/dekorok tényleges színeitől való eltérések vagy hasonlóságok megengedettek a készülék képernyőjén látható színektől.

Csomagok száma: 1

 1. csomag: 63/29/59 cm., súly 15 kg.

Karbantartás: A felületeket enyhén nedves ruhával töröljük le. Ne használjon súrolószereket tartalmazó tisztítószereket és anyagokat.

Gyakran együtt vásárolt:
Hasonló termékek
Utoljára látott

Kövessen bennünket