Franciaágy Sevena | Vellea Home

Sevena

Franciaágy , Lila

168 276 Ft
Kedvezmény: ~28%
119 658 Ft

A termék a vásárló kérésére nem módosítható.

Lila

Ingyenes szállítás: 10 nap

Az ágy csak 160/200-as kétoldalas matracokhoz alkalmas.

 Az ágy bükkfa léccel is rendelhető.

 Matracemelő nem használható.

 Méretek: - H208 W166 H90 cm.

 Anyagok: textil

- kárpitozás: habszivacs, vatta, kiegészítő kárpitanyagok

 - szerkezet: MDF, forgácslap, tömörfa, fém saroklemezek

* az ágy szerkezetileg megerősített

A hálószoba világában a magas kényelem egyik mércéje van, ez a kárpitozott ágy. A Sevena modell a modern kialakítású és rendkívül jó kidolgozású ágy példája. A szerkezetileg megerősített ágykeret megbízhatóságot és biztonságot garantál megnövekedett terhelés mellett. Az Ön nyugalma érdekében a sarkokat megerősítettük és a széleket megvastagítottuk. A damaszt, amellyel az ágy kárpitozott, erős és rugalmas anyag, nagy kopásállósággal és könnyű karbantartással. A matrac alapja egyedi lécekből áll, amelyeket az összeszerelési rajzon feltüntetett sorrendben helyeznek el. Réteges bükkfából készülnek, amelyet nagy szilárdság és teherbírás jellemez. A lamellás cipők rögzítése olyan bilincsekkel történik, amelyek nem teszik lehetővé a használat közbeni elmozdulást. Az ágy masszív és könnyen szállítható csomagolásban, könnyen követhető összeszerelési útmutatóval érkezik.

Jegyzet!

A különböző típusú szövetek/dekorok tényleges színeitől való eltérések vagy hasonlóságok megengedettek a készülék képernyőjén látható színektől.

A feltüntetett ár a matracot nem tartalmazza.A kárpitozott bútorok KICSOMAGOLÁSÁNÁL nem javasoljuk az ÉLES és HEGYES tárgyak használatát, a kárpit  elvágásának lehetősége miatt.

A huzamosabb ideig tartó közvetlen napsugárzás megváltoztathatja a kárpit megjelenését és tapintását. A bútorokat legalább 50 cm-re helyezze el bármely radiátortól vagy erős hőforrástól.

Karbantartás: Az ökobőr és a damaszt karbantartásához használjon langyos vízben és semleges szappanban megnedvesített mikroszálas kendőt.

A termékek ilyen jellegű károsodására NEM vonatkozik a garancia.

Csomagok száma: 3

1. csomag: 166/92/10 cm., súlya 8 kg.

2. csomag: 217/26/30 cm., súlya 27 kg.

3. csomag: 29/19/12 cm., súly 1 kg.

Gyakran együtt vásárolt:
Hasonló termékek
Utoljára látott

Kövessen bennünket