Fotel Princess II | Vellea Home

Princess II

Fotel , Sötét barna + fehér bőr

134 310 Ft
Kedvezmény: ~31%
91 464 Ft

A termék a vásárló kérésére nem módosítható.

Ingyenes szállítás: 15 nap

Üljön kényelmesen Royal Princess fotelünkbe

- méretek: L125 B95 H85 / 40 cm.

 - méretek kinyitva: 60/120 cm.

 - kárpitozás: Soho textil + öko bőr a jelzett színkombinációkban

Előnyök:

Click-click mechanizmus

Párna 45/45 cm.

Az otthoni kikapcsolódás legjobb módja egy Princess fotel kényelmét választva. Maximális kényelem, praktikum és kiváló minőség jellemzi ezt a modellt, amely elnyeri kedvence helyét otthon. A fotel puha és rendkívül kellemes tapintású textillel és erős kopásálló eco bőrrel kárpitozott. A töltelék olyan anyagokból készül, amelyek sűrűsége és rugalmassága alkalmas a magas kényelem érdekében. A nyaralás élvezetéhez használja a beépített click-click mechanizmust.

Jegyzet!

A különböző típusú szövetek/dekorok tényleges színeitől való eltérések vagy hasonlóságok megengedettek a készülék képernyőjén látható színektől.

A Princess fotel lábai szállítás közben az ülés alatti ládában vannak tárolva.

A kárpitozott bútorok KICSOMAGOLÁSÁNÁL nem javasoljuk az ÉLES és HEGYES tárgyak használatát, a kárpit  elvágásának lehetősége miatt.

A közvetlen napfénynek való tartós kitettség a bútorok típusának és minőségének megváltozásához vezethet. A bútorokat legalább 50 cm-re helyezze el bármely radiátortól vagy erős hőforrástól. Karbantartás: Az ökobőr és a kárpit karbantartásához használjon langyos vízben és semleges szappanban megnedvesített mikroszálas kendőt.

 A termékek  ilyen jellegű károsodására NEM vonatkozik a garancia.

Csomagok száma: 1

1. csomag: 130/86/80 cm, súlya 39 kg.

Hasonló termékek
Utoljára látott

Kövessen bennünket