Fotel + elektromos mechanizmus Bellucci | Vellea Home

Bellucci

Fotel + elektromos mechanizmus , Szürke

282 162 Ft
Kedvezmény: ~28%
202 908 Ft

A termék a vásárló kérésére nem módosítható.

Ingyenes szállítás: 10 nap

Méretek:

- L110 B84 H105 cm.

Anyaga:

 - kiváló minőségű poliészter textil - nagy sűrűség és könnyű karbantartás

 Kárpitos alap:

- cikkcakk rugók, kárpitos övek

 Kárpit/belső anyag: - Zsebrugók, poliuretán hab, szálak

Előnyök:

* zero wall beépített fém mechanizmus relaxációs funkcióval, kétoldalas

* rendkívül kényelmes kárpitozás

 A fekvőtámaszokat a teljes és aktív pihenéshez tervezték. A Bellucci sorozatból származó fekvőtámaszok kiváló minőségű textíliákkal vannak kárpitozva, nagy sűrűséggel mind az aljzaton, mind a felületi rétegen, ami kivételes szilárdságot és tartósságot biztosít az anyagnak. Felülete sima és kellemes tapintású. A kárpit alapja és töltete rendkívül elasztikus anyagokból készült, amelyek tartósságát és tartósságát tesztelték. A dupla beépített mechanizmus biztosítja az ülés és a háttámla helyzetének és szögének hibátlan koordinációját relaxációs üzemmódba váltáskor - egyszerre emeli meg a lábakat és lazítja a háttámlát. Ez egyedülálló kényelemérzetet kelt. A relaxációs mechanizmus aktiválásához óvatosan meg kell húzni a szék karfájának oldalán található fogantyút. Zero wall lehetővé teszi, hogy a kanapé hátulja minimális távolságra legyen a faltól / válaszfaltól anélkül, hogy ez befolyásolná a mechanizmus normál működését. Az erős és stabil fémszerkezet garantálja a biztonságot és a problémamentes napi használatot.

Jegyzet!

 Kedves Ügyfeleink!

A kanapék KICSOMAGOLÁSÁNAK nem javasoljuk az ÉLES és HEGYES  tárgyak használatát, a kárpit elvágási lehetősége miatt. Az ilyen jellegű sérüléseket panaszként nem fogadjuk el. A fotel karfái NEM ülésre szolgálnak. Bármilyen dinamikus terhelés vagy rajtuk való ülés deformációhoz vezethet megjelenésükben és szerkezeti integritásukban. A különböző típusú szövetek/dekorok tényleges színeitől való eltérések vagy hasonlóságok megengedettek a készülék képernyőjén látható színektől. A huzamosabb ideig tartó közvetlen napsugárzás megváltoztathatja a kárpit megjelenését és tapintását.

A bútorokat legalább 50 cm-re helyezze el bármely radiátortól vagy erős hőforrástól. A termékek ilyen jellegű károsodására NEM vonatkozik a garancia.

Csomagok száma: 1

1.       csomag: 113/78/68 cm, súlya 53 kg.

Hasonló termékek
Utoljára látott

Kövessen bennünket