Fotel Bellucci | Vellea Home

Beluci

Fotel , Szürke

164 058 Ft
Kedvezmény: ~25%
121 434 Ft

A termék a vásárló kérésére nem módosítható.

Ingyenes szállítás: 10 nap

Méretek:

 - L110 B84 H105 cm.

Anyaga:

- kiváló minőségű poliészter textil - nagy sűrűség és könnyű karbantartás

Kárpitos alap:

- cikkcakk rugók, kárpitos övek

 Kárpit/belső anyag:

 - Zsebrugók, poliuretán hab, szálak

Előnyök:

* Zero wall beépített fém mechanizmus relaxációs funkcióval, kétoldalas

 * rendkívül kényelmes kárpitozás

A fekvőtámaszokat a teljes és aktív pihenéshez tervezték. A Bellucci sorozatból származó fekvőtámaszok kiváló minőségű textíliákkal vannak kárpitozva, nagy sűrűséggel mind az aljzaton, mind a felületi rétegen, ami kivételes szilárdságot és tartósságot biztosít az anyagnak. Felülete sima és kellemes tapintású. A kárpit alapja és töltete rendkívül elasztikus anyagokból készült, amelyek tartósságát tesztelték. A dupla beépített mechanizmus biztosítja az ülés és a háttámla helyzetének és szögének hibátlan koordinációját relaxációs üzemmódba váltáskor - egyszerre emeli meg a lábakat és lazítja a háttámlát. Ez egyedülálló kényelemérzetet kelt. A relaxációs mechanizmus aktiválásához óvatosan meg kell húzni a szék karfájának oldalán található fogantyút. Zero wall lehetővé teszi, hogy a kanapé hátulja minimális távolságra legyen a faltól / válaszfaltól anélkül, hogy ez befolyásolná a mechanizmus normál működését. Az erős és stabil fémszerkezet garantálja a biztonságot és a problémamentes napi használatot.

Jegyzet!

Kedves Ügyfeleink!

A kanapék KICSOMAGOLÁSÁNAK nem javasoljuk az ÉLES  és HEGYES tárgyak használatát, a kárpit elvágási lehetősége miatt. Az ilyen jellegű sérüléseket panaszként nem fogadjuk el. A kanapék karfái NEM ülésre szolgálnak. Bármilyen dinamikus terhelés vagy rajtuk való ülés deformációhoz vezethet megjelenésükben és szerkezeti integritásukban.

 A különböző típusú szövetek/dekorok tényleges színeitől való eltérések vagy hasonlóságok megengedettek a készülék képernyőjén látható színektől.

 A huzamosabb ideig tartó közvetlen napsugárzás megváltoztathatja a kárpit megjelenését és tapintását.

A bútorokat legalább 50 cm-re helyezze el bármely radiátortól vagy erős hőforrástól. A termékek ilyen jellegű károsodására NEM vonatkozik a garancia.

Csomagok száma: 1

1. csomag: 113/78/68 cm, súlya 50 kg.

 

Gyakran együtt vásárolt:
Hasonló termékek
Utoljára látott

Kövessen bennünket