Felső matrac Memory Body Balance 164/190 | Vellea Home

Memory Body Balance

Felső matrac 164/190 , 164/190

45066 Ft
35 076 Ft*
*Vellea Home kártyával

A termék a vásárló kérésére nem módosítható.

Választás

Ingyenes szállítás: 15 nap

A Memory Body Balance felső matrac nagyszerű kiegészítője bármely matracnak, és még a kényelmetlen ágyat is a kényelem és a pihenés sarkává varázsolja.

Tulajdonságok és előnyök:

Magasság 5 cm.

Elasztikus Body Care hab mag – ergonomikus anyag, amely lehetővé teszi, hogy a test természetes pozíciót vegyen fel alvás közben. Megszünteti a nyomást és megakadályozza a feszültség érzetét a hátban és az ízületekben, a speciális hullámos profil pedig masszírozó hatást és friss levegő hozzáférést biztosít a felületen, amely megakadályozza a test túlzott felmelegedését, korrigálja a komfortérzetet és kisimítja a bőr egyenetlenségeit a régi matrac. A párnázott memóriahab réteggel az extra puhaság érdekében közvetlenül a test mellett - egyenletes, rendkívül rugalmas felületet garantál, amely követi a test körvonalait és ellazítja az izmokat.

A speciális Body Balance textil rendkívül gyengéd, antibakteriális és kiváló hőszabályozó tulajdonságokkal rendelkezik az optimális kényelem érdekében minden évszakban.

Összetétel: Varrás: BODY BALANCE 100%PES szövet, memóriaréteg; alsó része mikroszálas textil, poliészter szálak, spunbond; Body Care poliuretán hab mag profillal.

Jegyzet!

A különböző típusú damasztok/dekorok tényleges színei és az eszköz képernyőjén látható színek közötti eltérések vagy következetlenségek megengedettek.

A tartós közvetlen napsugárzás megváltoztathatja a matrac megjelenését és minőségét.

A matracot legalább 50 cm-re helyezze el bármely radiátortól vagy erős hőforrástól.

A termékek ilyen jellegű károsodására NEM vonatkozik a garancia.

Csomagok száma: 1 (164/190)

1. csomag: 164/30/30 cm., súly 8,9 kg.

Gyakran együtt vásárolt:
Hasonló termékek
Utoljára látott

Kövessen bennünket