Fekvőfotel + elektromos mechanizmus Dream | Vellea Home

Dream

Fekvőfotel + elektromos mechanizmus , Barna

252414 Ft
211 122 Ft*
*Vellea Home kártyával

A termék a vásárló kérésére nem módosítható.

Ingyenes szállítás: 20 nap

Dream fotelszék elektromos mechanizmussal

Méretek:

 - L95 B64 H100 cm.

Anyaga:

- kiváló minőségű eco bőr

Kárpitos alap:

- cikkcakk rugók, kárpitos övek,

Kárpit/belső anyag:

 - Zsebrugók, poliuretán hab, szálak

Eszköz és vezérlés:

* Villanymotor + adapter + beépített vezérlőgombok

Előnyök:

* zero wall mechanizmus

* a relaxációs mechanizmus elektromos meghajtása két üzemmódban

* USB port elektronikus eszközök töltéséhez

* rendkívül kényelmes kárpitozás

 Emelje a kényelem magasabb szintjére a rendkívül kényelmes és pihentető Dream fotellel. A beépített elektromos mechanizmus biztosítja a fotel teljesen automatizált mozgását a kiindulási helyzettől a végső munkahelyzetig. A mechanizmus eszköze lehetővé teszi, hogy kényelmes helyzetben rögzítse a szinkronban mozgó háttámlát és lábtámaszt. A mozdulatok simák, garantált stabilitás mellett testhelyzetváltáskor. Az extrém vízszintes "fekvő" helyzetben a szék kiválóan ellensúlyozza a fáradtságot, kellemes és pihentető testtartást biztosít az izomlazításhoz és a vérkeringés normalizálásához. Az elektromos meghajtású karosszék Dream az aktív és teljes pihenéshez készült, egyedülálló komfortérzetet keltve. Használja az oldalsó vezérlőgombokat a mechanizmus aktiválásához.

A hajtás két üzemmódban működik - félautomata és automatikus. Az első esetben egy sima mozgást hajtanak végre az egyik véghelyzetbe, miközben folyamatosan nyomva tartják a gombot. Automata üzemmódban a mozgás csak a fotel kezdeti összeszerelt helyzetébe történik, és a középső kisebb gomb megnyomásával történik.

 Zero wall lehetővé teszi, hogy a fotel támlája minimális távolságra legyen a faltól / válaszfaltól anélkül, hogy ez befolyásolná a mechanizmus normál működését. A Dream modell kiváló minőségű eco bőrrel van kárpitozva. Puha és kellemes tapintású felülettel rendelkezik, amely fokozottan ellenáll a kopásnak. A kárpit alapja és töltete rendkívül elasztikus anyagokból készült, amelyek tartósságát és tartósságát tesztelték.

Jegyzet!

Kedves Ügyfeleink!

8 ÉV ALATT GYERMEKEKET NE HAGYJA EGYEDÜL! CSAK NEM PÁRA KÖRNYEZETBEN HASZNÁLJA! NE KÍSÉRTELJE MEG A MECHANIZMUS ALKATRÉSZEINEK FELNYITÁSÁT ÉS MEGJAVÍTÁSÁT, AMIKOR AZ ELEKTROMOS HÁLÓZATBAN BE VAN! AMIKOR NINCS HASZNÁLATBAN, KÍVÁNOS A SZÉKET AZ ÁRAMELLÁTÁSRÓL KIHÚZNI, HOGY MEGVÉDJÜK A GYERMEKEKET ÉS HÉZI ÁLLATOKAT A BALESETTŐL!

A kanapék KICSOMAGOLÁSÁNAK nem javasoljuk az ÉLES és HEGYES tárgyak használatát, a kárpit éselvágási lehetősége miatt. Az ilyen jellegű sérüléseket panaszként nem fogadjuk el. A kanapék karfái NEM ülésre szolgálnak. Bármilyen dinamikus terhelés vagy rajtuk való ülés deformációhoz vezethet megjelenésükben és szerkezeti integritásukban. A különböző típusú szövetek/dekorok tényleges színeitől való eltérések vagy hasonlóságok megengedettek a készülék képernyőjén látható színektől. A huzamosabb ideig tartó közvetlen napsugárzás megváltoztathatja a kárpit megjelenését és tapintását.

Csomagok száma: 1

 1. csomag: 92/80/73 cm, súlya 42 kg.

 

Gyakran együtt vásárolt:
Hasonló termékek
Utoljára látott

Kövessen bennünket