Egyoldalas matrac Silver Favorite 164/190 | Vellea Home

Silver Favoritе

Egyoldalas matrac 164/190 , 164/190

200 244 Ft
Kedvezmény: ~42%
114 996 Ft

A termék a vásárló kérésére nem módosítható.

Választás

Ingyenes szállítás: 15 nap

Matrac vastagsága 23 cm

Anyagok:

- speciális antibakteriális anyag ezüst szálakkal

- Multi pocket rugók magja

- egy réteg rugalmas poliuretán hab

- firmware memóriabolyhossággal

- tömör puhafa vázalap

A textil tulajdonságai:

- természetes antiallergén

- higiénikus alvási környezetet biztosít

- hosszan tartó antibakteriális hatás

- megakadályozza a kellemetlen szagok megjelenését

- természetes antisztatikus

Felejtsd el a kényelmetlenséget és az álmatlan éjszakákat. Ismerje meg a legjobb ortopéd alvástechnológiát a megfelelő választáshoz. A Silver Favourite matrac magja a Multi Pocket Spring System, kétszer annyi támaszpont, mint a zsebrugók - 406 db/m2. Az egyedülálló talp mindenkor a lehető legjobb alátámasztást nyújtja a testnek, a matrac teljes területén, és páratlan kényelemérzetet nyújt. A kollekció matracai a tökéletes ortopédia mellett kiváló anatómiát is biztosítanak - az egyéni kényelemérzetet mindenki számára. A további poliuretán rétegek, valamint a memóriával dúsított párnázás olyan rugalmas felületi réteget hoz létre, amely alkalmazkodik a test formájához. A további habrétegek és az egyedülálló ortopéd zsebrendszer garantálja a gerinc helyes pozícióját alvás közben és a test pihentető ellazulását anélkül, hogy korlátozná annak mozgásait. A Silver Favorite matracot teljes egészében fényűző, ezüstszálakat tartalmazó antibakteriális szövethuzat borítja. Természetes antiallergén, hosszan tartó antibakteriális hatást garantál és megakadályozza a szagok megjelenését.

Jegyzet!

A különböző típusú szövetek/dekorok tényleges színeitől való eltérések vagy hasonlóságok megengedettek a készülék képernyőjén látható színektől.

A tartós közvetlen napsugárzás megváltoztathatja a matrac megjelenését és minőségét. A matracot legalább 50 cm-re helyezze el bármely radiátortól vagy erős hőforrástól.

 A termékek ilyen jellegű károsodására NEM vonatkozik a garancia.

Csomagok száma: 1 (164/190)

1. csomag: 164/190/23 cm, súlya 25 kg.

 

Gyakran együtt vásárolt:
Hasonló termékek
Utoljára látott

Kövessen bennünket