Egyoldalas matrac Leo Pocket + memóriahab 164/190 | Vellea Home

Leo Pocket + memoriahab

Egyoldalas matrac 164/190

168942 Ft
128 538 Ft*
*Vellea Home kártyával

A termék a vásárló kérésére nem módosítható.

Választás

Ingyenes szállítás: 10 nap

A matrac keménysége közepesnél magasabb

Magasság 24 cm (+/- 1 cm)
A matrac 1000 N erejű emelőszerkezethez alkalmas.

Az egészséges alvás és a nagyobb kényelem érdekében a speciálisan kiválasztott anyagcsomag páratlan alvási élményt nyújt.

- memóriaréteg 2 cm./T65/növeli a puhaságot és a kényelmet

* egyoldalúan elhelyezve

- arcszövet: steppelt kiváló minőségű jacquard - 40% pamut, 40% poliészter, 20% selyem

- vatta: pamutvatta 300 g/nm. spunbonddal erősített 13 g/nm.

- szegély: 32 mm. jó minőségű csík, színe világoskék

- zsebrendszer: rugók H14 cm., minden rugó a saját zsebébe van csomagolva

- kiegészítő anyagok: habszivacs mag 2 cm./T25/45 összsúly/puhaság, egyrétegű poliészter vatta 1000 g/nm, hab 6 cm./T25/45

- felépítése: puhafa grill: 3,5/4 cm.

Az egészséges alvás szempontjából rendkívül fontosak azok az anyagok, amelyek részt vesznek a matrac szerkezetének felépítésében, amelyen alszunk. A Leo matracok elkészítéséhez zseb+memóriahab, kiváló minőségű és erős anyagokat használnak, amelyek lehetővé teszik a természetes szellőzés folyamatát - ami fontos feltétele a jó felhasználói higiénia fenntartásának. A matrac fő alkotóelemei H14 cm magas rugók, melyek mindegyike külön zsebben van elhelyezve. Ez a konstrukció lehetővé teszi, hogy minden egyes rugó önállóan reagáljon nyomás alatt, és így biztosítsa a kivételes kényelmet és az alvás élvezetét. A zsebrugók rendszere egymás után váltakozó függőleges rétegek, rendkívül rugalmas, alacsony alakváltozási együtthatójú anyagok közé záródik, ami a modell kivételes anatómiáját adja, valamint minőségének hosszú távú megőrzését. Hogy varázslatossá tegyük ennek a matracnak az élményét, egy memóriaréteget is hozzáadtunk, ami sokszorosára növeli a puhaság és a kényelem érzését.

Jegyzet!

A különböző típusú szövetek/dekorok tényleges színeitől való eltérések vagy hasonlóságok megengedettek a készülék képernyőjén látható színektől.

A tartós közvetlen napsugárzás megváltoztathatja a matrac megjelenését és minőségét. A matracot legalább 50 cm-re helyezze el bármely radiátortól vagy erős hőforrástól.

 A termékek ilyen jellegű károsodására NEM vonatkozik a garancia.

Csomagok száma: 1 (164/190)

1. csomag: 164/190/24 cm., súly 63 kg.

Gyakran együtt vásárolt:
Hasonló termékek
Utoljára látott

Kövessen bennünket