Egyoldalas matrac Leo Pocket 164/190 | Vellea Home

Leo Pocket

Egyoldalas matrac 164/190

138 750 Ft
Kedvezmény: ~28%
99 234 Ft

A termék a vásárló kérésére nem módosítható.

Választás

Ingyenes szállítás: 10 nap

A matrac keménysége közepesnél alacsonyabb.

Magasság 22 cm (+/- 1 cm)

A matrac 1400N erejű emelőszerkezethez alkalmas.

- felsőszövet: steppelt kiváló minőségű jacquard - 40% pamut, 40% poliészter, 20% selyem, spunbonddal megerősítve 13 g/nm.

- poliuretán hab 3 cm., T25/45

- latex filc 1 cm.

- szegély: 32 mm. jó minőségű csík, színe világoskék

- zsebrendszer: rugók H14 cm., minden rugó a saját zsebébe van csomagolva

- kiegészítő anyagok: poliuretán hab 6cm, T25/45, oldalt elhelyezve.

- felépítése: puhafa váz: 3,5/4 cm.

Az egészséges alvás szempontjából rendkívül fontosak azok az anyagok, amelyek részt vesznek a matrac szerkezetének felépítésében, amelyen alszunk. A Leo zsebmatracok készítéséhez minőségi és erős anyagokat használnak, amelyek lehetővé teszik a természetes szellőzés folyamatát, ami fontos feltétele a jó felhasználói higiénia fenntartásának. A matrac fő alkotóelemei H14 cm magas rugók, melyek mindegyike külön zsebben van elhelyezve. Ez a konstrukció lehetővé teszi, hogy minden egyes rugó önállóan reagáljon nyomás alatt, és így biztosítsa a kivételes kényelmet és az alvás élvezetét. A zsebrugók rendszere egymás után váltakozó függőleges rétegek, rendkívül rugalmas, alacsony alakváltozási együtthatójú anyagok közé záródik, ami a modell kivételes anatómiáját adja, valamint minőségének hosszú távú megőrzését. Leo pocket - Kedvenc matracod kivételes tulajdonságokkal!

Jegyzet!

A különböző típusú szövetek/dekorok tényleges színeitől való eltérések vagy hasonlóságok megengedettek a készülék képernyőjén látható színektől.

A tartós közvetlen napsugárzás megváltoztathatja a matrac megjelenését és minőségét. A matracot legalább 50 cm-re helyezze el bármely radiátortól vagy erős hőforrástól.

 A termékek ilyen jellegű károsodására NEM vonatkozik a garancia.

Csomagok száma: 1 (164/190)

1. csomag: 164/190/22 cm., súly 45 kg.

 

Gyakran együtt vásárolt:
Hasonló termékek
Utoljára látott

Kövessen bennünket