Egyoldalas matrac Leo Multirelax 90/200 | Vellea Home

Leo Multirelax

Egyoldalas matrac 90/200 , 90/200

60 828 Ft
Kedvezmény: ~24%
45 732 Ft

A termék a vásárló kérésére nem módosítható.

Választás

Ingyenes szállítás: 30 nap

Magasság 16 cm (+/-1 cm)

A matrac 1000N erejű emelőszerkezethez alkalmas.

Felépítés:

- fokozott rugalmasságú poliuretán hab mag T25/36- 12 cm

- tömörfa keret - 5 cm.

Húzat:

- 7 mm-es memóriahabbal varrott kiváló minőségű anyag

A kényelmes matrac titka a gyártás során felhasznált kiváló minőségű anyagokban rejlik. A Leo Multirelax matrac egy olyan ajánlat, amely javítja az alvás minőségét. A magot alkotó rendkívül rugalmas hab maximálisan kényelmes alapot teremt a gerinc izomzatának ellazításához, amely ellazító alvást és teljes pihenést biztosít. A Leo Multirelax matrac luxus damaszt huzattal van bevonva - egy puha és kellemes tapintású felülettel, amely fokozza a varázslatos élmény érzését.

Jegyzet!

A különböző típusú szövetek/dekorok tényleges színeitől való eltérések vagy hasonlóságok megengedettek a készülék képernyőjén látható színektől.

A kárpitozott bútorok KICSOMAGOLÁSÁNÁL nem javasoljuk az ÉLES és HEGYES tárgyak használatát, a damaszt és a kárpit elvágásának lehetősége miatt.

A hosszan tartó közvetlen napsugárzás megváltoztathatja a matrac megjelenését és tulajdonságait. A matracot legalább 50 cm-re helyezze el bármely radiátortól vagy erős hőforrástól. A termékek ilyen jellegű károsodására NEM vonatkozik a garancia.

Csomagok száma: 1 (90/200)

1. csomag: 90/200/16 cm., súly 30 kg.

Gyakran együtt vásárolt:
Hasonló termékek
Utoljára látott

Kövessen bennünket