Egyoldalas matrac Gala Memory 144/190 | Vellea Home

Gala Memory

Egyoldalas matrac 144/190 , 144/190

267732 Ft
162 948 Ft*
*Vellea Home kártyával

A termék a vásárló kérésére nem módosítható.

Választás

Ingyenes szállítás: 30 nap

Matrac vastagsága 24 cm +/-2 cm

A matrac 1000N erejű emelőszerkezethez alkalmas.

A matrac összetétele:

- Speciális Jojoba textil

- Memory habbal steppelt

- Puha hab

- Spunbond

- latex filc

- Puhafa keret

A Gala Memory Single egy kényelmes egyoldalas matrac, melynek magja csúcstechnológiás Multi Pocket System rugócsomagból készült. A zsebcsomagban lévő egyes rugók egyenként textilzsebekbe vannak csomagolva, és egymástól függetlenek. Minden rugó külön reagál az emberi test nyomására, és összességében az összes rugó tökéletesen elnyeli a test íveit, megfelelő helyzetben és feszültség nélkül tartja azt. A zsebrendszer bizonyítottan a leghosszabb élettartamú, és évekig biztosítja a matrac tökéletes működését. A matracmagban lévő rugók mozgása jó levegőkeringést biztosít és szabályozza a nedvességet. A mag felső oldalán egy rugalmas habréteg van, amely nem deformálódik. További puhaságot a különleges, Memory habbal varrott jojoba textil biztosítja. A memóriahab a testhőmérséklet szerint van modellezve, és egyenletesen osztja el a súlyt a matrac felületén. Modell Gala Memory One-sided puhafa anyagból készült beépített kerettel rendelkezik, amely további szilárdságot és stabilitást biztosít.

Jegyzet!

A különböző típusú szövetek/dekorok tényleges színeitől való eltérések vagy hasonlóságok megengedettek a készülék képernyőjén látható színektől.

A tartós közvetlen napsugárzás megváltoztathatja a matrac megjelenését és minőségét. A matracot legalább 50 cm-re helyezze el bármely radiátortól vagy erős hőforrástól.

 A termékek ilyen jellegű károsodására NEM vonatkozik a garancia.

Csomagok száma: 1 (144/190)

1. csomag: 144/190/24 cm., súly - 33 kg.

Hasonló termékek
Utoljára látott

Kövessen bennünket