HOGYAN VIGYEN FRISSSÉGET OTTHONÁBA A PANTONE INTÉZET 2024-ES ÉV ÚJ SZÍNÉVEL | Vellea Home

 2024-01-26

HOGYAN VIGYEN FRISSSÉGET OTTHONÁBA A PANTONE INTÉZET 2024-ES ÉV ÚJ SZÍNÉVEL

A Pantone Color Institute szakemberei idén is üzenetüket fejezték ki a világ felé, a 2024-es év színének a Peach Fuzz-ot választották - egy bársonyosan puha barackot, amelynek mindenre kiterjedő szelleme gazdagítja a szívet, az elmét és a testet. Ez a rózsaszín és narancssárga közötti árnyalat a 13-1023-as árnyalat a színpalettán, és határozottan éles kontraszt a tavalyi fényes és gazdag Viva Magenta-val.

Az új kifinomult ajánlat a kedvesség és a gyengédség érzését kelti, a törődés és a megosztás vágyát közvetíti. Egyszerre friss, hangulatos, bájos és érzéki. Harmonikus, mert szinte bármilyen színnel elegáns kombinációban összekapcsolható, bármilyen más is legyen. Pontosan ez az egyik fő üzenete – a köztünk lévő folytonosság és megértés érdekében.

Ezért a szakemberek részletes útmutatókat készítettek a színkombinációkhoz, hogyan kell használni a színeket a divat, a művészet, a multimédiás tér és mások világában. Mindazonáltal egy kicsit többet elárulunk arról, hogyan használhatja fel a Peach Fuzz-ot a lakberendezési tárgyakban.

"A kellemes őszibarack árnyalat lágyan fészkel a rózsaszín és a narancssárga között, a PANTONE 13-1023 Peach Fuzz összetartozást hoz, inspirál, hogy újra eligazodjunk, nyugodt légkört keltenek, és olyan helyet kínálnak számunkra, ahol érezhetjük, gyógyulhatunk és boldogulhatunk, akár töltünk együtt időt. másokkal, vagy szánjon időt egyedül, hogy élvezze a pillanatot” – mondja Leatrice Eisemann, a Pantone Color Institute ügyvezető igazgatója.

A szín enyhén a múltba is kacsint a retró enteriőrök utáni vágyakozással, de kellően "nyitott" és "folyamatos" az újdonsághoz is, hihetetlen megoldásokat kínálva bármely otthon berendezésére, átalakítására. Ez az árnyalat a tökéletes egyensúlyt képviseli a meleg és a hideg között, így szinte minden színpalettához tökéletes kiemelő szín.

Kezdje azzal, hogy kiemeli a falakat otthonában

Ez a telítetlen szín hamarosan a 2024-es beltéri festékek egyik trendjévé válik. Ez a finom adag őszibarack bármelyik szoba akcentusa lehet, ha csak az egyik falat lefested, vagy hozzáillő tapétával vonod be. Az a döntés is helyes lesz, hogy egy egész szobát festünk benne, mert lágysága szinte mindennel kombinálódik.

Kísérletezzen puha és kényelmes bútorokkal, kiegészítőkkel

Kétségtelen, hogy a legegyszerűbb módja annak, hogy új hangsúlyos színt építsünk be bármely helyiségbe, ha egyszerű, új puha bútorokat keresünk. Ez lehet egy kényelmes fotel vagy kanapé, étkezőszékek új kárpitozással a "barackmoha" színben vagy akár egy teljesen új nappali garnitúra.

Ha azonban kisebb adagokat keresel ebből a színből, dekorálhatsz deco párnákkal, kendőkkel, terítőkkel. A szakértők olyan finom puha és luxus érzetű anyagokat ajánlanak, mint a bársony, velúr, steppelt és bolyhos textúrák.

Szánjon rá időt, és alakítsa át otthona textileit a Peach Fuzz meleg árnyalataival. A hálószobákban lenne a legegyszerűbb úgy kezdeni, hogy új ágyneműgarnitúrákkal színesítjük őket. Az ágyneműcserével megújíthatja a színvilágot és felfrissítheti a hálószoba összképet. Egészítsd ki a belső teret egy puha takaróval, melybe bármikor bebújhatsz egy kis szünetre a nap folyamán, anélkül, hogy az egész ágyat meg kellene tolnod.

Ha szeretné üdvözölni a Peach Fuzz-ot, de modern módon, amely frissességet és egyéniséget visz dekorációjába, válasszon egy elegáns bútort, például egy komódot, egy széket vagy egy fésülködőasztalt ebben a színben. Ez a kellemes őszibarack tónus elég ahhoz, hogy karaktert adjon anélkül, hogy túlságosan eluralkodott volna.

Adjon otthonosságot és meleget a padlónak

Ha a lakberendezésről van szó, a szőnyeg az egyik módja annak, hogy teljes mértékben kifejezze magát és ízlését. Ez lehet az a hangsúly, amely egy adag stílust visz a szobába anélkül, hogy magas árhoz kötné.

Mivel a padló egy funkcionális és költséges befektetés, gyakran hajlamosak vagyunk a legkisebb kockázatot vállalni a színválasztással, és ez érthető. De a szőnyeggel tetszőleges egyéniséget és tónusokat adhat hozzá, és bármikor megváltoztathatja.

A bátorság és a változtatási döntések a tied, a kreatív javaslatok pedig a miénk!

2024 új színe szelíd könnyedséget és éteri jelenlétet hoz nekünk, amely a jövőbe emel. És ez nem véletlen. A Pantone Intézet szakemberei sok-sok munkával és kutatással jutottak el ehhez az őszibarack árnyalathoz, amely a közösség, a megosztás és az empátia érzését hozza magával.

 

Kövessen bennünket