Sarokkanapé Ravena | Vellea Home

Ravena

Sarokkanapé , világos bézs , bal

487068 Ft
416 250 Ft*
*Vellea Home kártyával

A termék a vásárló kérésére nem módosítható.

Bal

Ingyenes szállítás: 20 nap

Méretek:

 - H280 W203 H94 cm.

 - hálófelület: 136/207 cm.

 Anyagok:

- luxus damaszt, poliészter

Kárpit - alap: cikk-cakk rugók

 - belső anyag: poliuretán hab, poliészter vatta

 Szerkezet:

 - tömör fa, forgácslap, PDV, rétegelt lemez

Előnyök:

* tároló láda pneumatikus emelőszerkezettel.

* Állítható fejtámlák

 A Ravenna sarokkanapé elkészítéséhez egy speciális, hidrofób felületű textilsorozatot - Orinoco - használtak. A folyadékok cseppeket képeznek a felületen, amelyek kendővel vagy szivaccsal könnyen felszívódnak.

 Az ultramodern egyéniség és a kifogástalan kényelem egyedi módon ötvöződik egy exkluzív modellben. A minőség és a luxus érzése, amely elvezeti Önt a tökéletesség valódi dimenziójához. Modern vonalvezetésével és funkcionalitásával a Ravena egy olyan modell, amely megfelel a mindennapi élet magas követelményeinek. A kanapé kiváló minőségű textil kárpitozott - anyag, kellemesen puha és sima felülettel. Az acélrugókból készült talp nagy rugalmassága és a töltet optimális sűrűsége biztosítja a maximális kényelmet minden területen és mindkét felhasználási módban. A kanapé beépített matrac mechanikával rendelkezik, aminek köszönhetően a hálórész 135/207 cm.

Jegyzet!

A különböző típusú szövetek/dekorok tényleges színeitől való eltérések vagy hasonlóságok megengedettek a készülék képernyőjén látható színektől.

 A kárpitozott bútorok kicsomagolásakor nem javasoljuk az ÉLES és HEGYES tárgyak használatát, a kárpit elvágási lehetősége miatt. A tartós közvetlen napsugárzás megváltoztathatja a bútorok megjelenését és minőségét. A bútorokat legalább 50 cm-re helyezze el bármely radiátortól vagy erős hőforrástól.A kanapék karfái NEM ülésre szolgálnak. Bármilyen dinamikus terhelés vagy rajtuk való ülés deformációhoz vezethet megjelenésükben és szerkezeti integritásukban. A termékek ilyen jellegű károsodására NEM vonatkozik a garancia.

Csomagok száma: 3

1. csomag: 205/95/68 cm., súly 69 kg.

2. csomag: 155/98/68 cm, súly 67 kg.

3. csomag: 37/98/57 cm., súly 16 kg.

 

 

Gyakran együtt vásárolt:
Hasonló termékek
Utoljára látott

Kövessen bennünket