Sarokkanapé Michelangelo | Vellea Home

Michelangelo

Sarokkanapé , sötétbarna

283 716 Ft
Kedvezmény: ~45%
155 178 Ft

A termék a vásárló kérésére nem módosítható.

Ingyenes szállítás: 10 nap

Méretek:

 - H243 Sz165 H72-85 cm.

- hálófelület: 149/195 cm.

- anyaga: textil 100% poliészter,

Damaszt: Como

- szín: sötétzöld

 - szerkezet:

tömör fa, forgácslap, laminált fa

 - kárpit: hab T25; T30, poliészter vatta 100 - 200 g/nm

 - kárpit alap: cikk-cakk rugók, szilikon pihe

- lábak: tömör fa

Előnyök:

* univerzális (bal/jobb oldalt a telepítés során kell meghatározni) Ágyszerkezet - behúzható, cikk-cakk rugós alappal

* fém ágyszerkezet - visszahúzható cikk-cakk rugós alappal

* levehető cipzáras hátpárnahuzatok.

* tároló láda (1 db)

 Ezt a modellt kiváló kényelem és funkcionalitás jellemzi. A cikk-cakk rugókból készült kárpitozat az egyes zónáknak megfelelő sűrűségű habszivaccsal kombinálva páratlan komfortérzetet biztosít ülés közben. A Michelangelo modell ruházásához használt textil kiváló kopásállósággal és sűrűséggel rendelkezik, ami garantálja minőségének hosszú távú megőrzését. A tárolóláda rugós emelőszerkezettel rendelkezik, amely megkönnyíti a kanapé alatti hely kihasználását háztartási cikkek tárolására. Az ágymechanizmus kihúzható matraca ugyanolyan puha, mint az ülés, ami garantálja a nyugodt és normális alvást, ha ezt a funkciót a kanapén használja.  Online rendelés esetén lehetőség van a szállítás során történő fizetésre. A készpénz-visszatérítési vásárlás feltételei és a termékgarancia a megfelelő kategóriákban találhatók. A kanapé erős és könnyen szállítható csomagolásban, könnyen követhető összeszerelési útmutatóval érkezik. Miután a kanapét a kiválasztott helyre helyezte, rögzítse a darabokat, hogy a sarkukat és a karfát a testhez rögzítse.

Kedves Ügyfeleink!

A kárpitozott bútorok kicsomagolásakor nem javasoljuk az ÉLES és HEGYES tárgyak használatát, a kárpit elvágási lehetősége miatt. A hasonló jellegű sérülések nem fogadhatók el.

Jegyzet!

A különböző típusú szövetek/dekorok tényleges színeitől való eltérések vagy hasonlóságok megengedettek a készülék képernyőjén látható színektől.

A közvetlen napfénynek való tartós kitettség megváltoztathatja a damaszt megjelenését és tulajdonságait. Helyezze a bútorokat 50 cm-nél távolabbra minden fűtőtesttől vagy erős hőforrástól.

A kanapék karfái NEM ülésre szolgálnak. Bármilyen dinamikus terhelés vagy rajtuk való ülés deformációhoz vezethet megjelenésükben és szerkezeti integritásukban.

Karbantartás: Az ökobőr és a damaszt karbantartásához használjon langyos vízben és semleges szappanban megnedvesített mikroszálas kendőt.

A termékek ilyen jellegű károsodására NEM vonatkozik a garancia.

Csomagok száma: 2

1. csomag: 135/90/74 cm., súly 51 kg.
2. csomag: 165/70/74 cm., súly 48 kg.
 

 

Gyakran együtt vásárolt:
Hasonló termékek
Utoljára látott

Kövessen bennünket