Sarokkanapé Dani S | Vellea Home

Dani S

Sarokkanapé , sötétbarna + narancs

184260 Ft
128 316 Ft*
*Vellea Home kártyával

A termék a vásárló kérésére nem módosítható.

Ingyenes szállítás: 20 nap

Összecsukható sarokkanapé Dani S

- méretek: L192 B138 H75 cm.

- hálófelület: 136/193 cm.

- anyag: textil, speciális sorozat Daily (a feltüntetett színkombinációkban)

 - kárpitozás: habszivacs, kiegészítő kárpitanyagok

- az ülésen lévő hab magassága 8 cm és sűrűsége T25, amely garantálja az ülések eredeti állapotának helyreállítását hosszabb használat után

 - szerkezet: tömör fa, forgácslap

Előnyök:

A Danny S kanapé elkészítéséhez egy speciális, hidrofób felületű textilsorozatot - Daily - használtak. A folyadékok cseppeket képeznek a felületen, amelyek törülközővel vagy szivaccsal könnyen felszívódnak.

Univerzális - az irányt a helyszínen történő összeszereléskor határozzák meg

 Ágyá alakul át

Tárolóláda 1 db.

Tartalma 2 db. nagy, 1 db. kicsi, 2 db. karfa párnák (levehető cipzáras huzatok)

 A Danny sarokkanapét úgy tervezték, hogy néhány mozdulattal nagy és kényelmes ággyá alakítható. Ezzel mindig lesz egy extra hely aludni. A kanapé egy speciális DORY szövetsorozattal van kárpitozva, amelyet nagy tartósság, hámlásállóság és kellemes bársonyos hatás jellemez. A modellt kiváló kényelem és minőségi anyagok jellemzik, amelyekből készült. Ha ágyként szeretné használni, húzza előre az ülést, és döntse meg a hátát, amíg egy vonalba nem kerül az üléssel. A kanapé háttámlája legalább 8 cm-re legyen a faltól, hogy nyújtható legyen. A kanapé kényelmes ládát kínál a könnyű és hozzáférhető tárolás érdekében.

Jegyzet!

A különböző típusú szövetek/dekorok tényleges színeitől való eltérések vagy hasonlóságok megengedettek a készülék képernyőjén látható színektől.

 A kárpitozott bútorok kicsomagolásakor nem javasoljuk az ÉLES és HEGYES tárgyak használatát, a kárpit elvágási lehetősége miatt.

A huzamosabb ideig tartó közvetlen napsugárzás megváltoztathatja a kárpit megjelenését és érzetét. A bútorokat legalább 50 cm-re helyezze el bármely radiátortól vagy erős hőforrástól.

Karbantartás: Az ökobőr és a kárpit karbantartásához használjon langyos vízben és semleges szappanban megnedvesített mikroszálas kendőt.

 A termékek ilyen jellegű károsodására NEM vonatkozik a garancia.

Csomagok száma: 2

1. csomag: 121/92/50 cm, súlya 41 kg.

2. csomag: 140/70/66 cm, súlya 26 kg.

 

Gyakran együtt vásárolt:
Hasonló termékek
Utoljára látott

Kövessen bennünket