Puff Dolly | Vellea Home

Dilly

Puff , vintage bőr

13 542 Ft

A termék a vásárló kérésére nem módosítható.

Szállítás: 15 nap

A Dolly puffok friss és játékos hangot visz a nappaliba.

Méretek: L34 B34 H42 cm.

Minden kanapé kiegészítésére alkalmas. Kinek van szüksége ilyen ékszerre - egy stílusos, kompakt és rendkívül kényelmes székre. Ideális választás azoknak, akik minőségi kiegészítőt keresnek a kanapénak, dohányzóasztalnak a nappaliban vagy az étkezőben. Tökéletes választás azok számára, akik csak stílusos akcentust szeretnének adni belső terüknek. Dolly székek rendelhetők közvetlenül a weboldalunkon keresztül. Ha inkább online rendelést szeretne leadni, lehetősége van kiszállításkor fizetni.

Kedves Ügyfeleink!

A zsámolyok KICSOMAGOLÁSÁNÁL nem javasoljuk az ÉLES és HEGYES tárgyak használatát, a kárpit  elvágásának lehetősége miatt. Az ilyen jellegű sérüléseket panaszként nem fogadjuk el.

Jegyzet!

 A különböző típusú szövetek/dekorok tényleges színeitől való eltérések vagy hasonlóságok megengedettek a készülék képernyőjén látható színektől.

 A tartós közvetlen napsugárzás a bútorok típusának és minőségének megváltozásához vezethet. A bútorokat legalább 50 cm-re helyezze el bármely radiátortól vagy erős hőforrástól.

A termékek  ilyen jellegű károsodására NEM vonatkozik a garancia.

Karbantartás: Az ökobőr és a kárpit karbantartásához használjon langyos vízben és semleges szappanban megnedvesített mikroszálas törlőkendőt.

Csomagok száma: 1

1  1.       csomag: 35/35/42 cm, súlya 1 kg.

Gyakran együtt vásárolt:
Hasonló termékek
Utoljára látott

Kövessen bennünket