Kihúzható kanapé Askon | Vellea Home

Askon

Kihúzható kanapé , Szürke

189 366 Ft
Kedvezmény: ~48%
98 124 Ft

A termék a vásárló kérésére nem módosítható.

Ingyenes szállítás: 10 nap

Kanapé Askon

 Méretek:

 - L192 B83 H41 / 77 cm.

- hálófelület: 140/192 cm.

Anyaga:

 - poliészter textil, Sahara sorozat

-textil poliészter, Azalea sorozat

 - ülések / háttámlák: poliuretán hab T25 38

- habszivacs az ülésen 8 cm, hab a háttámlán 7 cm

Konstrukció:

- tűlevelű fa, forgácslap,

 Előnyök:

* ágy funkció

* tároló hely

 Az Askon kanapé új értelmet ad az otthoni kényelemnek. A modell stílusos egyéniséggel és kényelmes - praktikus természettel rendelkezik. A kanapé kiváló minőségű, a Sahara és Azalea sorozatú textilekkel van kárpitozva. A szövetek kiváló rugalmassággal, nagy kopásállósággal és könnyű karbantartással rendelkeznek. A párnázás rugalmassága minden területen kifogástalan kényelmet biztosít, miközben biztosítja az ülések eredeti állapotának visszaállítását használat után. Az Askon modellt egy nagy és kényelmes ággyá alakították át, amely mindennapi használatra alkalmas.

Jegyzet!

A különböző típusú szövetek/dekorok tényleges színeitől való eltérések vagy hasonlóságok megengedettek a készülék képernyőjén látható színektől.

A kárpitozott bútorok KICSOMAGOLÁSÁNÁL nem javasoljuk az ÉLES és HEGYES tárgyak használatát, a kárpit  elvágásának lehetősége miatt. A huzamosabb ideig tartó közvetlen napsugárzás megváltoztathatja a kárpit megjelenését és tapintását. A bútorokat legalább 50 cm-re helyezze el bármely radiátortól vagy erős hőforrástól. A kanapék karfái NEM ülésre szolgálnak. Bármilyen dinamikus terhelés vagy rajtuk való ülés deformációhoz vezethet megjelenésükben és szerkezeti integritásukban. A termékek ilyen jellegű károsodására NEM vonatkozik a garancia.

Csomagok száma: 1

1. csomag: 200/90/60 cm, súlya 72 kg.

Gyakran együtt vásárolt:
Hasonló termékek
Utoljára látott

Kövessen bennünket