Fotel Torino | Vellea Home

Torino

Fotel , Világosszürke

115218 Ft
94 794 Ft*
*Vellea Home kártyával

A termék a vásárló kérésére nem módosítható.

Ingyenes szállítás: 10 nap

Méretek:

- H78 B90 H82 cm.

- hálófelület: 67/185 cm.

Anyaga:

 - textil poliészter

 * A Torino fotel gyártásához egy speciális, hidrofób felületű textilsorozatot - Orinoco - használtak. A folyadékok cseppeket képeznek a felületen, amelyek törülközővel vagy szivaccsal könnyen felszívódnak.

- alap: forgácslap

- belső anyg:

poliuretán hab

 Szerkezet:

 - tömör fa, forgácslap, PDV

 Előnyök:

* ágy funkció

A Turin összecsukható fotel optimális kényelmet és kiváló praktikusságot biztosít a mindennapi életben. A fotel kiváló minőségű szövettel van kárpitozva, amely ellenáll a kopásnak, és könnyen karbantartható. Anyaga puha és kellemes tapintású. A torinói fotel praktikus ággyá alakítható mechanizmussal rendelkezik, amely garantálja a stabilitást és a biztonságot a mindennapi használat során.

Jegyzet!

A különböző típusú szövetek/dekorok tényleges színeitől való eltérések vagy hasonlóságok megengedettek a készülék képernyőjén látható színektől.

 A kárpitozott bútorok KICSOMAGOLÁSÁNÁL nem javasoljuk az ÉLES és HEGYES tárgyak használatát, a kárpit  elvágásának lehetősége miatt.

A huzamosabb ideig tartó közvetlen napsugárzás megváltoztathatja a kárpit megjelenését és tapintását. A bútorokat legalább 50 cm-re helyezze el bármely radiátortól vagy erős hőforrástól. A fotelek karfái NEM ülésre szolgálnak. Bármilyen dinamikus terhelés vagy rajtuk való ülés deformációhoz vezethet megjelenésükben és szerkezeti integritásukban.

A termékek ilyen jellegű károsodására NEM vonatkozik a garancia.

Csomagok száma: 1

1. csomag: 80/97/85 cm, súlya 45 kg.

Gyakran együtt vásárolt:
Hasonló termékek
Utoljára látott

Kövessen bennünket