Étkezőszék Apollo 2P | Vellea Home

Apolo 2P

Étkezőszék , Cappuccino fehér varrással

14 874 Ft
Kedvezmény: ~28%
10 656 Ft/ db.

A modell csak 2 db-os készletben kapható.

A termék a vásárló kérésére nem módosítható.

A modell csak 2 db-os készletben kapható.

Méretek:

- Ülőfelület 42x42 cm.

- háttámla 30x55 cm.

- háttámla magassága 97 cm.

- Cappuccino szín

- porszórt krómozott fém lábak és test

- ülőfelület és háttámla fehér eco bőr

Észrevette- e, hogy minden egyéb tényező mellett a szín is nagyon fontos szerepet játszik a bútorok kiválasztásában? Mind a "klasszikus" cseresznye, bükk és wenge színek, mind a modernebb, fekete, piros vagy fehér megoldások érdekesek a szekrénybútoroknál. Az ajánlat ezúttal egy 2 db étkezőszékből áll. Kényelmes, stílusosan néz ki, és az igazi akcentus lesz, amit keres. A háttámla és az ülés eco bőre könnyű karbantartást és szilárdságot garantál.

Jegyzet!

A különböző típusú szövetek/dekorok tényleges színeitől való eltérések vagy hasonlóságok megengedettek a készülék képernyőjén látható színektől.

A természetes anyagok - tömörfa és furnér - jellegéből adódóan az egyes termékek tónusában eltérés lehetséges. A közvetlen napfénynek való tartós kitettség a bútorok típusának és minőségének megváltozásához vezethet. A bútorokat legalább 50 cm-re helyezze el bármely radiátortól vagy erős hőforrástól.

A termékek ilyen jellegű károsodására NEM vonatkozik a garancia.

Csomagok száma: 1

1. csomag: 85/46/24 cm., súly 17 kg.

Karbantartás: A felületeket enyhén megnedvesített ruhával töröljük le.Ne használjunk súroló hatású részecskéket tartalmazó termékeket és anyagokat.

 

Gyakran együtt vásárolt:
Hasonló termékek
Utoljára látott

Kövessen bennünket