Étkezőasztal Tiana /kihúzható/ | Vellea Home

Tiana

Étkezőasztal , világos dió

140 082 Ft
Kedvezmény: ~29%
99 456 Ft

A termék a vásárló kérésére nem módosítható.

Ingyenes szállítás: 10 nap

A Tiana étkezőasztalok az erő, a minőség és a funkcionalitás kombinációja, amelyet tökéletesen kiegészít elegáns megjelenésük, amely stílusos akcentust kölcsönöz minden enteriőrnek.

Teljes méretek: 120 sz 80 ma 75 cm.

Méretek kihúzott helyzetben: H150 SZ80 H75 cm.

- furnérozott MDF, Sirca Italy pác, Milesi Italy poliuretán lakk

- alumínium, golyós mechanizmus nyújtáshoz

- lábpárnák, amelyek megvédik a padlót a karcolásoktól.

Kétségtelenül nem a megjelenés a legfontosabb, főleg az étkezőasztal kiválasztásánál. De nem szabad figyelmen kívül hagyni azt a benyomást, amelyet a Tiana asztal kelt majd vendégeiben, nem beszélve arról az önbizalomról, amellyel meghívja őket. Ez egy igazán egyedi termék, amely a konyhája vagy az étkező kiváló lakberendezési kellékévé válik.

De ez még nem minden. Az étkezés közben nyújtott kényelemmel is lenyűgözi Önt. Az erősséget talán nem érdemes nyilatkozni - a furnérozott MDF, a Sirca Italy pác és a Milesi Italy poliuretán lakk gyártása a kivitelezéssel kombinálva önmagáért beszél. Az asztal golyós mechanizmussal van felszerelve a nyújtáshoz, valamint a lábakon lévő sapkákkal, amelyek megvédik a padlót a karcolásoktól.

Jegyzet!

A különböző típusú szövetek/dekorok tényleges színeitől való eltérések vagy hasonlóságok megengedettek a készülék képernyőjén látható színektől.

A tartós közvetlen napsugárzás a bútorok típusának és minőségének megváltozásához vezethet.

A bútorokat legalább 50 cm-re helyezze el bármely radiátortól vagy erős hőforrástól. A termékek ilyen jellegű károsodására NEM vonatkozik a garancia.

Csomagok száma: 2

1. csomag: 120/80/17 cm., súlya 27 kg.

2. csomag: 74/21/21 cm., súly 15 kg.

Gyakran együtt vásárolt:
Hasonló termékek
Utoljára látott

Kövessen bennünket