Étkezőasztal Marbela II | Vellea Home

Marbela II

Étkezőasztal , fehér + szürke

147 852 Ft
Kedvezmény: ~18%
120 768 Ft

A termék a vásárló kérésére nem módosítható.

Ingyenes szállítás: 10 nap

Kihúzható Marbela II étkezőasztal

Méretek:

- H140/181 SZ80 H75 cm.

Anyag:

- alap MDF lakkbevonattal, fényes

- edzett üveg 6 mm.

Alap:

- MDF lakkbevonattal, fényes

Padló alap:

- MDF rozsdamentes acél borítással

- fehér + szürke szín

A Marbela asztal minden belső teret a modern design egyedi alkotásává varázsol. Kiváló minőségű anyagokból készült szuper luxus termék, hibátlan felülettel. Az asztallap tömör MDF alapból áll, amelyre kiváló minőségű edzett üveg kerül. 6 mm vastag. és gyári élekkel, teljes biztonságot biztosítva a véletlen törés vagy sérülés ellen. A beépített hosszabbító mechanizmus könnyedén nagy és gyönyörű étkezőasztallá varázsolja az asztalt. A padló alapja rendkívül erős rozsdamentes acéllal bevont MDF, amely megvédi a karcolásoktól és a kopástól.

Jegyzet!

Az edzett üveg szilárdsága többszöröse a közönséges üvegének. Ugyanakkor felhívjuk a figyelmet arra, hogy az asztallap nem nagy statikus terhelésre készült, és hogy megvédje az asztal széleit a kemény tárgyakkal való ütésektől. Az edzett üveg biztonságosabbnak tekinthető, mint a közönséges üveg, mert törésekor apró kristályokra törik, amelyek valószínűleg okoznak sérülést.

A különböző típusú szövetek/dekorok tényleges színeitől való eltérések vagy hasonlóságok megengedettek a készülék képernyőjén látható színektől.

A tartós közvetlen napsugárzás a bútorok típusának és minőségének megváltozásához vezethet.

A bútorokat legalább 50 cm-re helyezze el bármely radiátortól vagy erős hőforrástól. A termékek ilyen jellegű károsodására NEM vonatkozik a garancia.

Csomagok száma: 3

1. csomag: 188/88/11 cm., súlya 48,6 kg.

2. csomag: 68/62/23 cm., súly 14,35 kg.

2. csomag: 87/55/75 cm., súly 11,9 kg.

 

Gyakran együtt vásárolt:
Hasonló termékek
Utoljára látott

Kövessen bennünket