Bőrágy 160/200 Betina 2 | Vellea Home

Betina 2

Bőrágy 160/200 , Világos bézs

111000 Ft
93 462 Ft*
*Vellea Home kártyával

A termék a vásárló kérésére nem módosítható.

Ingyenes szállítás: 10 nap

Az ágy csak 160/200 cm-es kétoldalas matracokhoz alkalmas.

Az ágy bükkfa léccel is rendelhető.

Nem használható matracemelő.

Méretek:

- L169 B212 H91 cm

- matrachoz 160/200

Anyagok: arcanyag eco bőr

- kárpitozás: habszivacs, vatta, kiegészítő kárpitanyagok

- felépítés: forgácslap, tömörfa, fém saroklemezek

* az ágy szerkezetileg megerősített

A hálószoba világában a magas kényelem egyik mércéje van, ez a kárpitozott ágy. A Betina 2 modell a modern kialakítású és rendkívül jó kidolgozású ágy példája. A szerkezetileg megerősített ágykeret megbízhatóságot és biztonságot garantál megnövekedett terhelés mellett. Az Ön nyugalma érdekében a sarkokat megerősítettük és a széleket megvastagítottuk. Az eco bőr, amellyel az ágy kárpitozott, erős és rugalmas anyag, nagy kopásállósággal és könnyű karbantartással. A matrac alapja külön lécekből áll, amelyeket az összeszerelési rajzon feltüntetett sorrendben helyeznek el. Réteges bükkfából készülnek, amelyet nagy szilárdság és teherbírás jellemez. A lamellás cipők rögzítése olyan bilincsekkel történik, amelyek nem teszik lehetővé a használat közbeni elmozdulást. Az ágy masszív és könnyen szállítható csomagolásban, könnyen követhető összeszerelési útmutatóval érkezik.

Jegyzet!

A különböző típusú szövetek/dekorok tényleges színeitől való eltérések vagy hasonlóságok megengedettek a készülék képernyőjén látható színektől.

A feltüntetett ár a matracot nem tartalmazza. A kárpitozott bútorok KICSOMAGOLÁSÁNÁL nem javasoljuk az ÉLES és HEGYES tárgyak használatát, a kárpit  elvágásának lehetősége miatt.

A huzamosabb ideig tartó közvetlen napsugárzás megváltoztathatja a kárpit megjelenését és tapintását. A bútorokat legalább 50 cm-re helyezze el bármely radiátortól vagy erős hőforrástól.

Karbantartás: Az ökobőr és a damaszt karbantartásához használjon langyos vízben és semleges szappanban megnedvesített mikroszálas kendőt.

A termékek ilyen jellegű károsodására NEM vonatkozik a garancia.

Csomagok száma: 3

1. csomag: 212/26/15 cm., súlya 22 kg.

2. csomag: 151/ 92/6,5 cm., súlya 27 kg.

3. csomag: 29/18,5/10,5 cm, súlya 1 kg.

Gyakran együtt vásárolt:
Hasonló termékek
Utoljára látott

Kövessen bennünket